Кое е најнеобичното место каде што сте имале секс?

На вракање од одмор застанати на паркинг, но 10метри од пакингот позади една грмушка

Во креветот на другарка му-комшиката(у тој период фраерот поранешен мој им ја чуваше домашната мачка и пристап имавме само у собата кај што се врткаше мачката):kruna:

Море ги имам повеќе, ама ај само 2 .
Првото - на помошен фудбалски терен (стадион Младост) на сама гол линија .
Второто - на кровот ( отворен) од хотелот во кој работев пред некое лето, у опкружување на голем број хотели во комшилук , од кој многу веројатно некој да не гледал/снимал бидејќи често ја подпирав на зидчето за да си уживам башка и у погледот на морето .(public sex ftw) :rolleyes:

@nik1 Да, на времето на помошното игралиште, кое сега е со вештачка трева... давно је то било :anco:
Pomosnoto igraliste koga bese zapostaveno tamu imase edni sini klupi pokrieni za igracite sto treba da sedat i na bazento ali baba koj nema stisnato ebnano tamu ne e od strumica :D

1-Во кладилница на плочки додека другар ми на 10 метри од мене на столче со друга,.имав клуч од кладилницата бидеејћи работев за истата.
2- на машина за перење додека работи.
3-Во веце во дискотека.
4-Во Хотел русија во базенот во кој имаше уште еден пар кој не не примети но сето тоа беше возбудливо.
5- Во охридско езеро (струга) местото се викаше езерски лојза.
6- Албанија (Ксамил) на плажа.
7-Во канцеларија
8- Во кола внатре потоа на хауба...
9-Во двор од градинка, негде јануар месец беше, на снег,пијана работа... :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom