Кое е најнеобичното место каде што сте имале секс?

задње во кола, хахахах интересен филинг е:pos2:

На педалинка

На брана, вечерно време, жив чоек нема...

Во WC на ВЦ шоља.

-Пред двете нејзини цимерки во иста соба, едната седеше пред компјутер свртена со грб кон нас, а другата спиеше. Исто така и кај мене, цимер ми спиеше, исто така ви иста соба.:vozbud:
-Кај неа дома во нејзината соба додека мајка и и брат и беа во соседната соба со отворени врати :):):).

:drk:haha jas vo kafana na rabota samo personalot beshe ali ne kazuem u koja kafana i ako voopsto vi e cudno sum so devojka mi sme imale sex i na ljuljaski u maalo ali nemase narod naravno :P:D:pusk:

Pod ACROPOL vo Atina. I Vo Avtobus vo Bosna. I na Pecurka Karpa vo KAPADOKIJA Turcija. I na edna Visoramnina vo Turcija.

Во кола :toe: А ни колата не беше некоја необична :toe:

на балкон, во вц во еден кафич и во вц во интернет кафе, во автобус, на граница (ама кратко беше)...со маж ми, ама тогаш дечко ми беше

Сите овие места кои ги споменавте,кои се претежно јавни,ме водат до прашањето:Дали воопшто ве интересираат коментарите на случајно засегнатите на местото и што ќе се случи ако сите ги применуват овие места за задоволување на сексуалниот нагон?

Сите овие места кои ги споменавте,кои се претежно јавни,ме водат до прашањето:Дали воопшто ве интересираат коментарите на случајно засегнатите на местото и што ќе се случи ако сите ги применуват овие места за задоволување на сексуалниот нагон?
нај искрено во тој момент како шо сум бил напален спремен за секс не би мислел на тоа дали некој ќе види,слушне....едноставно паметот ми бил во сексот :vozbud:

Во Крушево на една свадба в планина :kesa:
Во Охрид во вода :kesa:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom