Кое е најнеобичното место каде што сте имале секс?

EEEpa, segde samo vo moj krevet ne :nesum:
Vo lift, vo avion, vo skolski avtobus, vo uciliste na klupa, vo garderoba, kaj grobista, vo diskoteka, vo bazen, na skali (najmacno :icon_lol:), na plaza vo zima, vo wc vo skolo, vo taxi, i ja vo kino iiiii, i tolku.

:kesa:
И кога се разбуди целата жива вода што си рече: Huh, what a fucking nightmare!

Млад си ти. Има још времена. :smir: Ако не почнеш да ја крадеш колата од дома во скоро време не би пробал. Буди мушкоооо.... укради ја.. :)
аааааа да ме фрлат низ џамо после:haha::haha::haha:

Зад куќа...:vozbud:

Јбг немаше услови а путе не се пропушта бе...ехаа а и тинејџ хормоните фрчеа па така даа...

na hauba mn e zakon i tia na 101 cela rasklatena krcka :-)
оф топик: Не порекувај 101 !!! незнаеш какви се сеќавања имаат многумина од сеџ у 101 на предно седиште задно хауба гепек и така натака...

он топик:
чудно место необично кај шо сум имал секс немам.... ама би ми било филинг покрај водопад.. незнам зашо

EEEpa, segde samo vo moj krevet ne :nesum:
Vo lift, vo avion, vo skolski avtobus, vo uciliste na klupa, vo garderoba, kaj grobista, vo diskoteka, vo bazen, na skali (najmacno :icon_lol:), na plaza vo zima, vo wc vo skolo, vo taxi, i ja vo kino iiiii, i tolku.

:kesa:

Од 46 збора само 45 се лага.

Mi istekoa ocite od citanje....koj laze koj si kazuva :icon_razz
Moite "neobicni" mesta:vo podrum,vo wc,na hauba.....sto znam..mnogu id vas veke gi imate napisano ovie,pa ne mi se ni neobicni veke :pipi::pos2:

:pos2: nashkola vo edna soba i ne fati sluzitelot i ne zatvori da si prodolzime so rabotata :pos2:hah jako bese epten a posle si odevme vo stan by the way vo sobata nemashe krevet moravme nazemja na eden tepix taka pomal :pos2:

Vo hotelska soba,crveno vino,joint i nesto BELO:))
тоа веќе не е најневообичаено место...:nenene:

:pos2: nashkola vo edna soba i ne fati sluzitelot i ne zatvori da si prodolzime so rabotata :pos2:hah jako bese epten a posle si odevme vo stan by the way vo sobata nemashe krevet moravme nazemja na eden tepix taka pomal :pos2:
кое одд си...цццц

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom