Да помогнеме да го најдеме Дарко Ангеловски

Статус
Затворена за нови мислења.
Најновите последни постови на Facebook од другари на Facebook (пред 10 часа) кажуваат дека детето не е најдено ! :nesvest:

Дај линк од ФБ!
Ме фака паника ти ова не е прв случај, пишав и во една друга тема каде што пишува за жена која исто така испаднала од дома и не се вратила, ама барем на крај да кажете, сте ги нашле ли, се вратиле ли....Да се бара ли уште?

Дај линк од ФБ!
Ме фака паника ти ова не е прв случај, пишав и во една друга тема каде што пишува за жена која исто така испаднала од дома и не се вратила, ама барем на крај да кажете, сте ги нашле ли, се вратиле ли....Да се бара ли уште?

Повели Д_Лејди - Да помогнеме да го најдеме Дарко Ангеловски.

брејј бескичмењаци волку неам видено..некој напраил профи на фејсбук Дарко Ангеловски и коментирал на групата..абе еве сум :tapp:

Највероватно детето уште не е најдено ,доколку е најдено белки ќе бараше од другарите да му ја поништеа групата на Facebook! -јас така би реагирал

Некои луѓе се јавиле на фамилијата и рекле дека е видено детето во Штип, ама на тоа е останато, јас колку што знам уште не му се знае трагата... :(

Јас колку што прочитав на групата на ФБ демек го виделе во Штип,други викаат го виделе во центар,во Скопје и тоа така по маицата и тоа пред 2 недели кога беше поладно,само Господ знае што е со него,нека го чува Бог!

Јас колку што прочитав на групата на ФБ демек го виделе во Штип,други викаат го виделе во центар,во Скопје и тоа така по маицата и тоа пред 2 недели кога беше поладно,само Господ знае што е со него,нека го чува Бог!

Да не знаеш на кого да веруваш.Секој си кажува своја верзија.
Јас како што прочитав на групата на ФБ се спомнува црно комбе од кое Дарко имало голем страв и се мисли дека е вмешано нешто во неговото исчезнување.
Надлежни немаме никакви...
Се прашувам дали воопшто си ја вршат работата.

Надлежни немаме никакви...
Се прашувам дали воопшто си ја вршат работата.
Ма какво вршење работа. Се испо*раа со монтирани апсења на тв, со казни од општокорисни работи и затворања кафичи кое трае 7 дена, а 10 луѓе им исчезнаа минатата недела, и уште ни трага ни глас од нив. Се дуваат ко пауни кога ќе казнат некој како пљука на улица, а препродавачи на бубрези шетаат, киднапираат и гајле немаат низ цела држава.

Изгледа го нашле мртов покрај автопат...
R.I.P :( :( :(

Нека ја заклучат модераторите темава, зашто за жал вестите не се добри, момчето е најдено мртво и нема смисла повеќе да постои темава.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom