Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Жално како за да си ги докажат нивните поенти им перат мозок на младинава.
Види го провокаторовЈас не гледам нешто погрешно да ги учеле можеби грешам којзнае.Каква била Западна Македонија во 1913 година незнам и не ме интересира, но денес е населена со доминантно албанско население што го поткрепува фактот дека е албанска.Со 85% албанско население во Западна Македонија неможе да тврдите дека е македонска извинете.За 15 години ќе биде 100% албанска без трошка надеж бујрум.И ете ти ново Косово без многу мака,пот,крв само со малку стратегија.И денес Западна Македонија е држава во држава со посебни закони,со посебна полиција,со посебна власт,со посебни аршини само незнам до кога ќе се лажете?Или и за тоа Грците се криви?Прост народ ,силна власт(не држава)
но разликата меѓу нив и нас е тоа што ние сакаме ОБЕДИНЕТА МАКЕДОНИЈА т.е. таа Македонија постоела со години,за разлика од оваа Голема албанија,НАЦРТАНА во кафана ПризренСите си имаме големи држави, сите си имаме желби, не знам што ви е чудно за Албанците и за голема Албанија, сон му е на секој Албанец исто како што нас ни е голема Македонија.
bojanbt и Брокер, идите фотокопирајте се!
Споредбите ви се имбецилни, мешате баби и жаби на штета на својот* народ.
* или можеби не на својот???
нашата ЖЕЛБА е да сме ОБЕДИНЕТИ(нешто што сме го имале,а сега го немаме) НИВНАТА желба е Голема Албанија(нешто што НИКОГАШ ГО НЕМАЛЕ)........постоење и имагинација се два различни поими за желба.)?
И сега нешто во контекст со мојот пост кој очигледно и како останатите не успеа да го сфатиш. значи целта на постот ми беше да кажам дека имаат ЖЕЛБИ ИСТО КАКО И НАС, значи факт е дека Македонија во моментот е разделена на 3 делови и ИМАМЕ ЖЕЛБА да се вратат, е од друга страна нивната желба е друга местата каде што живеат Албанците да бидат една држава колку што знам јас и тоа се вика ЖЕЛБА, .