Колку пати јадeте во текот на денот?

• Креатор на темата Креатор на темата guitardemon666
  • Време на започнување Време на започнување

Колку пати дневно јадете?

• Вкупно гласачи
    521
  • Гласањето е завршено на .
кога како сеа например следниве 2 месеци 1 на ден

а кога е нормално 2-3 пати

на ден по еднаш нај многу двапати плус измеѓу чипс,пепси,боровец 4 в 1 :)

nekogash ednash nekogash 5 pati :) nekad praznam frizider :)

Do tie sho jada samo po 1 na den .. Da ve prasham .. KAKO IZDRZUVATE ? ja bef jadenje mrtva ke bidam..

jas sega jadam ednas,do niednas!vo meguvreme ovosje ili voda pijam!

Па јадам од еднаш до три пати!!!Викаат поубаво било повеќе пати да јадеш!!!!Ама ја не сум го практикувал тоа ја може и еднаш да јадам ама кога јадам ЈАДАМ!!!:pos::pos::pos::pos::pos:

Previse pati..... Ne ni brojam :pos:

Imam dva glavni obroka pojadok okolu 12 i vecera okolu 19h...izmegu nesto za grickanje....:)

Ufff...zavisi.Obicno jadam po 3-4pati dnevno a ako neso sum iznervirana i poise...Ali sea leto obicno pomalce jadam po 2-3 pati..Cudna rabota:pos:

До матурската јадев како прасе па се поправив 6кг, но сега јадам еднаш во денотѕ и успеав да симнам цели 7кг за 2недели. а успеав да симнам толку многу заоа што лето практикувам лесна храна, најчесто само салата од домати и сирење, а не е чудно цел ден да издржам и со една салата

Tri pati dnevno jadam...Momentalni veceram si kasnuem Lepce,puterce.kaskavalce,salamce,patlidzanche,majonezche...MmmmmMMMMmmmmMMmm

Јадам малце, викам гладна сум, ќе купам чикен, ќе каснам дава гриза и неможам повеќе! :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom