Најубава Македонка! (со слики)

• Креатор на темата Креатор на темата gerard
  • Време на започнување Време на започнување
Ете јаааа :lol: Тенкју :wink:

divine напиша:
Ете јаааа :lol: Тенкју :wink:

Повели и друг пат divine :wink:

Ја извадивме од забранетата зона :lol:

Црнокрак е убава. Супер-убава. Ама не ми е за најубава Македонка. Јас имам слики од неа ќе се снајдам деновиве да ги закачам.

А башка што име т.е. презиме е тоа Црнокрак? Македонско е?

Знае некој?

Е па клај фотографија! Да видиме и да дадеме наше мислење бидејќи нели:
de gustibus et coloribus non disputantum!! Но, сепак, ние сме тоа што сме, и би сакале да ја видиме!

Па сеа ај, да не те намааме со нафталин :D :lol: :D :lol: :wink:

:shock: :?: :?: :?:
dobro,sho e problemov so tebe?
Sakash da ja vidish majka mi,devojka mi...
Sestra mi sakash da ja vidish?
A da te viknam jas tebe na gosti kaj mene a? :wink:

И то биват, шо да не!!
Него коа толку ги фалиш, си реков, ај па да исплакниме очи, нали!

Тпууу, се налути ебаго, одма.

Маја Сашек за мене. 8)
Ја знам уште кога имаше 15 години и одма ми падна в око. :shock:
Маја беше победничка на Метрополитен топ-модел за 2000 година.

{F6EF22AB-5B91-11D5-B195-000629572998}_Sasek-2.jpg

Маја Сашек кога беше помала беше поубава. Изменета е.

Како се вика онаа велешанка мислам дека е, на спот еден на Арчи има глумено :D по ливади се тркала нешто.. а Арчи у позадина пее. Плавуша е. Сега работи како модел во Милано. Не знам како се вика да и најдам слики.. убава мома

Ama i Sanja Nikolic e ubava, mora da priznaete

Погледнете ја девојката која најзаслужено може да го носи епитетот - најубавата - Каролина

%7B59FC2AB8-95E6-43E0-A2EE-0AC3B673A608%7D_karo-2.jpg

%7BDC2413B8-508D-4450-88EE-2AFFC2AD2111%7D_karo-2.jpg

Ги чекам вашите коментари...

AuRoRa напиша:

Абе може да го носи епитетот една од најубавите, ама не и најубава... Навистина е убава, шармантна и се, али има и многу поубави девојки од неа 8)

Каролина е убава и егозотично лице има.. ама од кога се фати со оној син му на Аркан ..не ја можам од тогаш! ОДВРАТНА МИ Е!!

AuRoRa напиша:
Погледнете ја девојката која најзаслужено може да го носи епитетот - најубавата - Каролина

Abe da recheshe deka e mila, ajde taka i taka, nemashe da ti vratam, ama sega vikash deka e najubava :evil: No way! Pred godina vreme letavme zaedmo mislam do Viena, ame do polovina mi beshe, nikakva :shock: edino dobro gze imashe :D

VeGaS напиша:
Abe da recheshe deka e mila, ajde taka i taka, nemashe da ti vratam, ama sega vikash deka e najubava :evil: No way! Pred godina vreme letavme zaedmo mislam do Viena, ame do polovina mi beshe, nikakva :shock: edino dobro gze imashe :D

Оки Вегас,јор опинион, е ајде тогаш кажи која ти е тебе најубава. Остави тоа,спремна е женската. А кажи ми сега нешо повеќе за летот,мене се ме интересира за Каролинчето :twisted:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom