Најубава Македонка! (со слики)

• Креатор на темата Креатор на темата gerard
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
22 април 2005
Мислења
2.496
Поени од реакции
1.127
Која ви е најубава Македонка?

Сигурно за некоја мислите дека е најубава.

Еве мое мислење.
Знам дека секој ќе ја спомне Вера, па еве и јас. Како една од најубавите ама за мене сепак најубава е Катерина.
Тука некаде е и Маја Лазаревска. Ама таа би ја ставил повеќе во девојки со најуbаво тело. Катерина е солза
Инаку во Скопје има премногу!!! убави девојки кои не се пријавуваат по избори, така остануваат незабележани. Онака само ако ги сретнеш во град.

Прво видете ја почетната страна на http://www.link2look.com/
Инаку тоа е нели Look Model Search

Бујрум

13_zoom.jpg

12_zoom.jpg

41_zoom.jpg

Имам многу слики од Катерина во компјутер, ама не знам зашто ги нема веќе на страната. Ако некој знае да ги закачи и сака да ги видат сите нека ми каже ќе му ги пратам.

Вера да, Маја не. Би ја додал и Светлана Црнокрак во листата на најубави македонки. За жал нема слика од ниедна од нив.

Зашо бе оваа Катерина многу пластична ми стои :roll:

Батка, дај сликите да ја преслушам... mariovegas@gmail.com прај едно зипче ајде :wink:

VeGaS напиша:
Зашо бе оваа Катерина многу пластична ми стои :roll:

Батка, дај сликите да ја преслушам... mariovegas@gmail.com прај едно зипче ајде :wink:

пер пази шо ке и правиш :D :D

ќе и пријдам од страна и онака питомо, додека не и пукнам водењакот, после тоа ќе и превртам чорапата наопаку ! 8)

Биљана Ристовска не ја знам која е. Уствари не ми текнуе. Можда ја знам.
А за Маја, да, не е толку неодолива во сурат, ама добра линија држи. Вера е класика..

(Вегас ги имаш)

Maja e океј, Црнокрак е исто така фина...ако ми текне некоја попосле ке допишам. Инаку, да! На изборите никогаш не се пријавуваат навистина убавите девојки кои навистина ги имаме во изобилство.

И Енџи (линк) не е лоша. До душа многу е поубава на слики одошто во живо ама добра е, егзотична е малку :D

Не е лоша, ама ако збориме за најубава.. далеку е од тоа. Носот малку треба да и претрпи корекции :D тоа не се гледа на сликите

Кажете некој free сервер да отворам домејн за слики да закачам. Има ли?

Не можам да одвојан една...

На прво место Катарина и Ана Исаиева.... другите не ми текнуваат баш...

natasa напиша:
A be ajde nema sto da mu ja mislite jas sum najubava makedonka(taka mi rece mama) :D

ја ке признаам дека си најубава, ама претходно треба слика да дадеш :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom