"Не ми е јасно" со Весна Бејби Петрушевска

• Креатор на темата Креатор на темата Nik20
  • Време на започнување Време на започнување
Ова е тип на емисија која веќе подолго време е позната на тв во странство, станува збор за ТВ колумна која е многу популарна во земјите на запад. Весна Петрушевска секогаш краде идеи и после ги развива како свои - нејсе. Мислам дека треба да направи тајм аут од тв за малце да одмориме!

Ова е тип на емисија која веќе подолго време е позната на тв во странство, станува збор за ТВ колумна која е многу популарна во земјите на запад. Весна Петрушевска секогаш краде идеи и после ги развива како свои - нејсе. Мислам дека треба да направи тајм аут од тв за малце да одмориме!

Мех. многу глупо во неделата што почна со виц, што го знае 8/10 од земјава, и шо се врти на фб нон стоп.

Сега го гледам ова и се чудам: Дали е оваа актерка?! Дали чула за движење на сцена? Говор? Глума? На крајот на краиштата дали воопшто видела што и дале да прочита? Мене ова воопшто не ме бендиса! Навистина треба вакво нешто, но не смее да изгледа вака! Мора да го промени концептот, има премногу за доработување. Вака не смее ниту предлог проект да и изгледа, а камо ли емисија која можат да ја гледаат и деца бидејќи е во ударен термин.

Лелееееееее, каде ли и бил паметот кога се нафатила на ова?!

Не знам зошто, може сум глупа, али ми се свиѓа емисијава.
Има интересни работи шо кажува, некои смешни, некои не.
Е сеа може се тоа е измислено, али у секој случај добро спаковано и кажано.
Јесте да е стара жената, ама ја бива.
Остајте ја нека земе уше некој денар за на стари години да има!

незнам зашо коа збори танцува? или така се движи некако

Официјално и Сител се исполитизира, не дека не беше пред тоа, ама имаше граници, баш ми е жал :(

Официјално и Сител се исполитизира, не дека не беше пред тоа, ама имаше граници, баш ми е жал :(

Нема врска политиката. Секој си има право да си избере страна. Проблемот е што лошо се спроведува замисленото !

Не гледам ни Сител ни емисии на нејзе.

Сега ли дозна :) Сител и А1 се толку проклето исполитизирани,што ми се гади

Емисијата ми е ДОСАДНА, а онаа Весна по малку ми личи на чукната :$ !

не знам зошто мене Весна = Лила = Мелита = Хелена.... сите ги има на ТВ ама не знам зошто...
Пукнати за на ТВ за аплауз + или шлајмче сеедно, ама важно да ги има...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom