С
сашенко
Гостин
До сеа беше 50 денари старт и 2 км
Имаш идено од жележничка до Птт или Хемиско? Прав пат е и нема повеќе од 3 км.Ма ни толку нема.А 90 денари е многу..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Такси-возилата во иднина ќе мора да бидат унифицирани и нивниот број ќе се ограничи на вкупно 3000 за целиот град. Плус Лицента кој солено ќе се наплаќа.Не баш објасни ако не те мрзи или линк? пошто верувам дека тоа и тука ќе се случи... абе убеден сум дека само вмровци ќе добијат лиценци да бидат во тие 3000...
Ах да и сеа што правиме со тие што живееа од таксито а нема да влезат во тие 3000? Значи пак уште невработени...
Такси-возилата во иднина ќе мора да бидат унифицирани и нивниот број ќе се ограничи на вкупно 3000 за целиот град. Плус Лицента кој солено ќе се наплаќа.
http://www.vecer.com.mk/default.asp?ItemID=83044F4994EC09409D1B9E6B5A85C971
Фала ти г-дин Коцеее, фалааа :helou: посебно за цените и високите (спрат и поткровје) автобуси, таков јунак еднашка се раѓа.
Ама ти г-дин Коце нема да осетиш јавен превоз...тоа ние ситната боранија.
Btw, двокатните автобуси ќе пристигнат некогаш?
Кога лисјата паѓаат...на грб да ги носеа досега ќе ги донесеа.Од кога знам за нив викаат есенва ќе пристигнат едно 3-4 год по ред![]()
Ке биде кога ке има еден саглам тротоар,а не кога доаѓам од Скопје како во Кокошиње да сум бил...на патиките од црн до црвен кал ке најдеш...Јас мислев Скопје станува село од метропола ама ништо
!![]()
Идиотска работа !
Ако поскапи такси превозот кој и понатаму ќе се вози со такси ?!
Идејата им е, преку бојкотираниот такси превоз граѓаните масовно да се пренасочат кон користење на услугите на ЈСП.
На тој поквараен и подмолен начин таткото на градот ќе се обиде да ја наполни празната градска каса !
Не верувам дека граѓаните ќе му дозволат !
Наслов од НОВА МАКЕДОНИЈА
Градската каса се помалку се полни
Во првите шест месеци од годинава во градската каса се слеале само 45 проценти од планираните приходи за овој период.
abe trgnati se, ama se zaglaveni na patarina neznaat kolku pari da im zemat za dvata sprataОд кога знам за нив викаат есенва ќе пристигнат едно 3-4 год по ред![]()