Erepublik - помогнете на еМакедонија

• Креатор на темата Креатор на темата Мартин`
  • Време на започнување Време на започнување
Се враќам у играва. Направив revive на citizen-от и сакам да се преселам во Македонија али не можам да се снајдам како да дадам отказ од фирмата кај што сум (чудно како не ме избркале до сеа), многу работи се сменети откако се откажав.

--- надополнето ---

Се снајдов. Се преселив во Македонија, добив државјанство и се запослив во државна компанија.

ја се логирав после една година, чоекот ми умрел, ама го ревавјнав. како да го пресселам у МКД???

ја се логирав после една година, чоекот ми умрел, ама го ревавјнав. како да го пресселам у МКД???
Кога ке си го отвориш профилот имаш Location: Change оди тамо одбери Republic of Macedonia и ке ти каже каква карта ке ти треба за да се преселиш во македонија во зависност од моменталната позиција. (За да можеш да се преселиш треба претходно да дадеш отказ на работа)

Доколку немаш пари за карта напиши на http://economy.erepublik.com/en/accounts/1546746 и ке ти дадат

Новите што се регистрирате пишувајте си ги овде никовите од играта, да ве знаеме кои сте, да ве ставиме во пријатели, да ви помогнеме..
Мислам дека имам веке пишано али ајде пак Alex III Macedon

Изработив за денеска во државна компанија Makedonija Grain. Ми даде 1 МКД, сега како што слушнав требало да се врати назад тој 1 МКД во касата на Македонија. Пробувам со влегување во Македонија и одам на Donate, но не сака, пак ме враќа на почетна страна. Дали така треба или не? Како да го направам тоа?

Изработив за денеска во државна компанија Makedonija Grain. Ми даде 1 МКД, сега како што слушнав требало да се врати назад тој 1 МКД во касата на Македонија. Пробувам со влегување во Македонија и одам на Donate, но не сака, пак ме враќа на почетна страна. Дали така треба или не? Како да го направам тоа?

Врати ги тука. Не би требало да е проблем после да ги пренесат.

Тоа е организација креирана од админите, со тоа што по изборите би требало да се предаде на новата влада. Не ги враќај парите таму, гледам мал левел си, купувај си леб од тие пари. Може да се деси пто, па парите да отидат јабана.

Зошто неможам да се регистрам веќе 3 дена по ред стванро незнам.

Ај провери сега дали можеш ? по можност со мојот реферал линк.

Ти пишувам ова зошто денеска добив одговор од админите дека го средиле тој буг при регистрација.

Шо е со плативе? Ќе умрам од глад.
Aко работиш во некоја од државните компании за 1 денар,треба да го враќаш тој денар у Ministerstvo za Ekonomija,од тамо ќе ти пратат 2-3 леба :)

Aко работиш во некоја од државните компании за 1 денар,треба да го враќаш тој денар у Ministerstvo za Ekonomija,од тамо ќе ти пратат 2-3 леба :)

Ова ни во комунизмот го немало! :uvo:

Епа јебига,мора така.....
Сакавме сите Македонија,еве ни ја,откажувања некои мора да се прават.

New citizens today 30.
Total citizens 209.

Ајде ајде, само така...поканете ги своите пријатели и другари, објавете на статус на вашиот Skype, Msn, MySpace или Facebook...да не има повеќе.

Епа скапи се денарите, после конгрес ќе биде полесно ..

New citizens today 30.
Total citizens 209.

Ајде ајде, само така...поканете ги своите пријатели и другари, објавете на статус на вашиот Skype, Msn, MySpace или Facebook...да не има повеќе.

Јас мислам дека и бајги мулти акаунти има ...

New citizens today 160 :vozbud:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom