Воена академија

• Креатор на темата Креатор на темата Ag0rA
  • Време на започнување Време на започнување
Еден од 2 милиона овде
Тие таму од 70+ милиона бираат :helou:

Моеш да идеш у Албанија каде што вежбаат со хартиени авиончиња али опасно е по животот :vozbud:

Или иди Израел секад таму им треба људска снага :helou:

Eден од цела македонија?
Значи шансите да ме одберат се мнооогу мали..

ne jas nikade ne rekov deka se zema eden, naprotiv napisano e drzavjani. e sega nemam nekoja tocna informacija za brojkata. no garant ne e eden :kajg:

На англиски се учи таму, така?
Несакам да учам на турски..
Побрзо ќе научам да летам со авион одколку што ќе научам турски :D

abe odi na voena akademija vo palestina
otsek:bombas samoubiec

Небо твојата фантазија нема крај дефинтивно

Подобро што е фантазија одколку глупост :).
Според мене, реалноста и фантазијата ги дели само времето. :D

Хмм.. денес добив одговор на емаилот што им го пратив на воената академија во ск! :vozbud::vozbud:Најверојатно ќе е на арно!:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:

Хмм.. денес добив одговор на емаилот што им го пратив на воената академија во ск! :vozbud::vozbud:Најверојатно ќе е на арно!:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:

Nebojsa ti ako se pojavis tam Најверојатно nema da e arno:D

Kade gi imas najdeno informaciite za upis, uslovi i sl.? Kolku sto gledam jas, sajtot im e under reconstruction..

Fala, ne znam zasto ne mi otvarase mene.. Anyway, kolku sto znam jas akademijata vekje nekolku godini ne prima studenti ama imase nesto najavi od posledniov minister za odbrana deka imal namera povtorno da ja aktivira po sovremena programa..

:vozbud: Meне ми пишаа дека конкурсот ќе бил ( или би требало да биде ) кога ќе има конкурси и за останатите факултети...

А ова по нова програма.. и нови авиончиња или ...?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom