Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Facebook е прилично добро (и доста успешно) место за запознавање на други осамени личности... Треба само да закачиш некоја слика кај што изгледаш најубаво што можеш, and you're good to go :wink:
Малку постари идат у Џубокс...Еднаш бев таму, пред некој месец, знам четврток беше, добра свирка имасе, некои момци на акустични гитари свиреа, али стварно беа добри...Се на се, ми се свиѓаше, али како што кажав, зависи од возраста...
па за милфици се иде таму, не за трн да ти вадатМилферици има?
па за милфици се иде таму, не за трн да ти вадат
:smir:
порано такви места беа и студио и академија и малибу ама колку што знам само џубокс работи сеа, а има и сто да се види таму, само ако си помлад од 25 26 тешко дека ке закачиш нешто
дебар маало, кај кружен тек, после идадија коа идеш накај центар од десна страна, неможе да го утнеш, и... со среќа...мавни две раце пред одење...Ако де. Имам ја скриена понуда во пантолоМите. Кажуј каде се наоѓа ова.
дебар маало, кај кружен тек, после идадија коа идеш накај центар од десна страна, неможе да го утнеш, и... со среќа...мавни две раце пред одење...
:smir:
Детуле милфици шо трчаат по 18 годишни шиљокурани многу ретко ке најдеш освен во некој порнич или пред мртв.Ако де. Имам ја скриена понуда во пантолоМите. Кажуј каде се наоѓа ова.
Како не беОној кој не знае да се пушта на женска и да му се соблече некоја гола, нема да знае шо да и праи, а не па да отиде у кафич за осамени срца и да ќари нешо.
Патем по Скопје има толку осамени души, ама се нема му*а за удварање.