Кафичи и дискотеки за запознавање на осамени личности

• Креатор на темата Креатор на темата osamen1
  • Време на започнување Време на започнување
Facebook е прилично добро (и доста успешно) место за запознавање на други осамени личности... Треба само да закачиш некоја слика кај што изгледаш најубаво што можеш, and you're good to go :wink:

Никад не сум бил у џубокс,а слушам доста убави работи за таму! :)

Facebook е прилично добро (и доста успешно) место за запознавање на други осамени личности... Треба само да закачиш некоја слика кај што изгледаш најубаво што можеш, and you're good to go :wink:

и кога ќе дојде вистинска средба
главата во земја :)

Малку постари идат у Џубокс...Еднаш бев таму, пред некој месец, знам четврток беше, добра свирка имасе, некои момци на акустични гитари свиреа, али стварно беа добри...Се на се, ми се свиѓаше, али како што кажав, зависи од возраста...

Малку постари идат у Џубокс...Еднаш бев таму, пред некој месец, знам четврток беше, добра свирка имасе, некои момци на акустични гитари свиреа, али стварно беа добри...Се на се, ми се свиѓаше, али како што кажав, зависи од возраста...

Милферици има?

Милферици има?
па за милфици се иде таму, не за трн да ти вадат
:smir:
порано такви места беа и студио и академија и малибу ама колку што знам само џубокс работи сеа, а има и сто да се види таму, само ако си помлад од 25 26 тешко дека ке закачиш нешто

па за милфици се иде таму, не за трн да ти вадат
порано такви места беа и студио и академија и малибу ама колку што знам само џубокс работи сеа, а има и сто да се види таму, само ако си помлад од 25 26 тешко дека ке закачиш нешто

Ако де. Имам ја скриена понуда во пантолоМите. Кажуј каде се наоѓа ова.

Море де не ти бараат нешо скриено у џебот да имаш :)

дебар маало, кај кружен тек, после идадија коа идеш накај центар од десна страна, неможе да го утнеш, и... со среќа...мавни две раце пред одење...:drk::drk:

дебар маало, кај кружен тек, после идадија коа идеш накај центар од десна страна, неможе да го утнеш, и... со среќа...мавни две раце пред одење...:drk::drk:

Секој ден скоро поминувам во близина на тоа место, не знам како не сум го приметил. Фала иначе.

Таква работа синко во Македонија не наоѓаш. Добро освен Џубокс ама треба да исполнуваш барем еден од следниве услови
-да имаш над 45 години
-да си разведен
-да си грд
-ако не си ништо од горенаведеното тогаш да ти фали некоја даска во главата.

Кај нас кафиќите и кафаните не служат за запознавање. Тоа е казниво со закон.

Оној кој не знае да се пушта на женска и да му се соблече некоја гола, нема да знае шо да и праи, а не па да отиде у кафич за осамени срца и да ќари нешо.
Патем по Скопје има толку осамени души, ама се нема му*а за удварање.

Детуле милфици шо трчаат по 18 годишни шиљокурани многу ретко ке најдеш освен во некој порнич или пред мртв.

--- надополнето ---

Оној кој не знае да се пушта на женска и да му се соблече некоја гола, нема да знае шо да и праи, а не па да отиде у кафич за осамени срца и да ќари нешо.
Патем по Скопје има толку осамени души, ама се нема му*а за удварање.
Како не бе :) туку и во скопјево постарите се влезени во некој филм демек принцови и гоподин вистински го чекаат,наоѓаат мани со купишта а самите не се погледнуваат во огледало, вообразеност колку сакаш и недај боже да нарачаш пијачка на неколку осамени дами кој си седат сами во сепаре,и лигават една пијачка по цели сати си го ебал ежот во тој момент место благодарност и започнување на некој нормален разговор добиваш само растење на бедно его јебеш га во денешно време не е човек ни каваљер да биде ни удварач ке те напраат ненормален :pos2:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom