Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
cim ja prodal televizijata izgleda ostanal bez pari u dzeb, zamislete 100 % e sopstvenik pink![]()
Баш си имаше свој шмек Алфа ТВ!
Штерјо лапнал пара голема излеа!
E фала к..цу што тоа ќе се случи
Ма се зезам ....
Сега едно ме интересира, реакција на Ѕинговци и Велиевци (Сител и А1) ...
Некој напиша (парафразирам) - конечно целата српска програма од мењам жени, баби, дедовци... плачам за љубав, големи-топли браќа и сестри итн, итн, ќе бидат на едн канал ... па другите ТВ-а ќе мора да менуваат во својата програма.
Тоа би било супер - само се плашам дека тогаш на ред по србските и турски серии и сељачки емисии, ќе ни се случат бугарски и албански (шабански) ... ти е е најефтини ОТИ НИТУ ЅИНГО НИТУ ВЕЛИЈА НЕМААТ СЕНС ЗА МОДЕРНА НОРМАЛНА ПРОГРАМА ...
Абе како чичко Руперт Мурдок не ни купи телевизија овде како што тоа го направи со Фокс Србија (сека Прва)...
Малку ова нашиве да научат како се работи со ТВ...
Засега не би сакал да претпоставувам каква ќе биде програмата на Пинк МКД, да почекаме и да видиме, ама ако барем еден од оние трансвери (персонални) Ивона, Латас, Боки 13 и на нив слични се случат .. ма у ПМ..
Само знам едно дека Алфа - Пинк МКД, нема многу да променат во однос на досега понуденото во мак-етерот, така да ..... ЛУЃЕ НЕ СЕ МАЛТРЕТИРАЈТЕ набавете си сателитски (ДримБокс) и уживајте и гледајте квалитетни програми ...
Во едно интервју Хеди (А1тв ) изјави, ако правиме програма како што сакам јас, се мисли на амерички серии и други квалиитетни работи, ќе има гледаност 0, и во право беше, да се дава во ист термин ЛОСТ и Бандини кој ќе има поголема гледаност?
Типичен пример беше и Алфа, даваше најквалитетни вести а рејтингот на вестите беше 0 за разлика со тие на а1 сител, така да џабе квалитетна програма коа овој народ сака да си гледа сељачизми, таков е народот, и сеа тој што рекламира нормално ќе си види рејтингот на гледаноста каде е поголем таму ќе си рекламира. А трката меѓу тв куќите ја знеме за што е, рејтинг на гледаност и реклами.
Криво ќе ми биде ако пропадне дел од програмата како Пулс, Најслаба алка,Клик,Ла лига.Котон клуб,Зајди зајди,Фати се за работа.. и да не ги набројувам другите емисии,квизови
Дај боже да си преминат на друга телевизија или пак на МТВ да преминат да се подобри таа телевизија
Најмногу ќе ми биде жал за емисијата Зајди зајди ,нешто најдоброто што е емитувано во последните неколку години,иако се надевам дека ќе ја задржат оваа емисија, ама ме "плаши" тоа што сега ќе почнат да ги пренесуваат Гранд Шоу,Звезде гранда,Фарма и разна сељана и ќе си добиеме уште еден Пинк покрај Пинк +
Пинк+ ќе се укине кај нас и ќе несмее да се пренесува по кабловскиве,Макс тв,Бум тв само на Тотал тв најверојатно ќе се гледаат сите Пинк канали