Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Штета за Бремер, за мене убедливо најдобриот играч од кога почна сезонава, ама ебате курата среќа. Рамос е ризик да го донесеме иако ќе е без пари, секој меч ќе јаде црвен...ама што е тука е, може да му понудат договор до крај на сезона.

Автоматски споено мислење:

John #Elkann leaves the presidency of the Gedi Group, of which he remains a shareholder through #EXOR . The position of president will go to #Scanavino . [ANSA via @AroundJuventus

Е не е бе онај ѓупакот смрден за во логор? Она мрсотијата, црна ко масло запачено на пластика 3 години старо ? Пушка да го отепа да му ебљм смрдениот, во Фиорентина досега има 6 гола во 10 настапи бе глушец смрден.

Суспензијата на Погба е намалена на 18 месеци.
Во Јануари ќе може да се приклучи на тимот, а од Март и да игра.

Ќе го вратиме во тимот, ќе се врати на платна листа, ќе се повреди и пак ќе го плаќаме за од трибините да навива за нас....најн данке

Би го вклучил во тимот повторно, ама само под услов да си ја задржи моменталната плата од 2000 евра месечно...и таа му е многу што ја зема

Фаџоли комарџијата го плаќавме доека лежеше суспензија па никому ништо. Си го вративме у тим.

Случајот на Погба е малце покомплициран и ќе биде интересно да се види каква ќе биде разврската, дали ќе го интегрираме во тим или не. Ако се врати, ќе биде најплатен играч во Серија А, па очекувам Ѓунто да му понуди нов договор со смешна плата. Погба ако одбие, може да си седи дома 2 год и да биде најплатен играч у Италија и после да се пензионира.
Или да му ја здувне за Арабија и да млати пари ко да нема утре.

Ништо од овие сценарија не е грешно или исправно. Најдобро би било да го задржиме до крај на сезона така ќе имаме опции да видиме физички колку е спремен и дали има уште фудбал у нозете или све тоа атрофирало, па летоска да бараме чаре како понатаму.

Е не е бе онај ѓупакот смрден за во логор? Она мрсотијата, црна ко масло запачено на пластика 3 години старо ? Пушка да го отепа да му ебљм смрдениот, во Фиорентина досега има 6 гола во 10 настапи бе глушец смрден.
Се виде неговото, не е за во голем тим. Таман си е за таму кај што е...

Со Кабал шо бидна?
Играше на почеток сега од клупа не го редит.

Со Кабал шо бидна?
Играше на почеток сега од клупа не го редит.

Па Камбиасо го става таму, левата бековска позиција е добро покриена според мене, верувам дека ќе добие и Кабал шанси во понатамошниот дел од сезоната, мене ми се свиѓаше како одигра првите текми, ама да не се лажеме Камбиасо со право е прва опција на таа позиција, машинче е човекот

Даглаз Луиз од друга страна, засега испаѓа неверојатен флоп, нит се наметна некако во први 11, нит знае што прави на терен кога ќе добие шанса. Ниту еден денар не оправда од тие пари што беа фрлени за него, му ја ебам таа дома што му шета со газовите.

Наместо да ја решат утакмицата уште во прво полувреме, глумат Сити со милион посед и додавања.

Луиз еба две утакмици, некни со Лајпциг направи пенал и денеска иако вината оди на целиот тим поради тоа што се утепаа од промашување првото полувреме.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom