Вљубување во славна личност

• Креатор на темата Креатор на темата Скулгрл
  • Време на започнување Време на започнување
Неодамна слушнав дека брачеда ми дури беше жив Тоше RIP се занесе до толку што еднаш ја фатиле кај што си гледа на проценти со него.На денот кога загина се облече во црно и до пред некоја недела одеше во црно ко небаре вдовица да остана.
Некни еден колега ми кажа дека почнала по Трендо да се занесва и со огромна љубов зборала за него.
:toe:секој е башка манат во паметот.
А дечко во животот нема фатено:bravo::lud:

Ne, jas mislam deka ne mozes da se vljubis vo nekoj sto go poznavas samo od TV. Moze da ti e ubav, onaka da go smetas za idol ili za zakon persona, no za da se vljubis vo nekoj ti treba da go poznavas. Jas mislam deka tie devojcinja se opsednati so takvi raboti i se kao vljubuvaat vo slikata sto si ja pravat za odredena slavna licnost. Mislam deka se toa go pravat od mn prepravanje i glumenje. I jas imam omileni slavni licnosti sto gi postovam zaradi toa sto go pravat ili mislam deka se cool, zakon, premnogu sexy ili premnogu sarmantni, ama da se vljubis vo nekoj a neznaes nisto za nego osven ona od TV ili od koncerti ili sl nema sansi...

I love Lanny Barby!

Чим е така јас сакам да се мажам со Мерлин Менсон .....

Тоа ако ми се деси има цел форум да го частам , сеа идам да му пишам на меилот од редакција:pos2:

Леееее темава, ме потсети на една мрдната школска шо го сакаше Стево Пендаровски, проба да се самоубие пошо и беше недостижен. :S

Еве го лепотанот.

040531-VALENTINphoto1.jpg

a sto e tipov uste pa da se ubies za nego!nazad na tema imam edna drugarka skrena po tose go sakam zs gospod ne me zema mene mesto nego i sl.gluposti zborese al ivaljda i projde kojznae....?

Па нормален човек не би можел да се заљуби вистински во некоја личност која ја гледа само на ТВ. Тоа што има забегани и незрели тинејџерки е посебна психологија. Таквите случаи треба да се лечат од млади години.

Па нормален човек не би можел да се заљуби вистински во некоја личност која ја гледа само на ТВ. Тоа што има забегани и незрели тинејџерки е посебна психологија. Таквите случаи треба да се лечат од млади години.

тоа ти се вика ПОЛНИ ОЧИ ПРАЗИ РАЦЕ :pos2::pos2:

она ме сака мене:baeh:

ахаммм за нејзината љубов сум спремен на секакви мерки, берете памет :bil:

Иначе знам една другарка се палеше на Мартин Вучич мислам и дека го пратеше и онака замараше со него до изнемоглости а пустата грда една ни на Драган Вучил не би му ја посакал....

imam edna komsivka platonski do mah vlubena vo tose pokojniot ostana nemazena i taka sea ja gledam vo crno seta ojt po crkvite svesti samo pali itn grevoj so krepi zemjava

Akо те дрма пубетет под мишка е тогаш се е можно, али вака...се е препуштеноо на илузија!!

Toa не е заљубување. Да се заљубиш у некој треба да го знаеш и како личност, по карактер, да ги знаеш неговите навики, да можеш да го предвидиш секој негов потег од што доволно го познаваш, да го знаеш како дише.. .

Ова заљубување у познати личности исто така и се нарекува опсесија. ..не? Често овие случаи ако преминат одредена граница преминуваат у трагичен настан или на наше кажано 2 метри под тврда земја.

а да, онтопик, да наполнам 18 планирам да ја оженам Ева Лонгорија :pipi:

Ајј кога ќе ми текне, пред една година бев заљубен во Луисана Лопилато.:vozbud:
Пустиот јас се ми беа мислите во неа.

mislam toa se sepak luge so posebni problemi izgleda tie nemoze da si fatat decko ili devojka pa moraat da fantaziraat na takov detski nacin .....

a btw spored mene ne cini uopste da se zajlubis a ne pa u nekoj so koj nikad nema ni sansi da bides !!!!!!!!!!!!!
p.s. ima isklucoci koga e ubavo da se zajlubis samo pod uslov i tipkata da te saka samo so problem e toa so nikad ne birame koga da se zajlubime :)

Користи ја опцијата измени! - Crazy in Love

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom