ATP тенис - општа дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата Anonymus1
  • Време на започнување Време на започнување
https://www.bbc.com/sport/tennis/44...e=sport&ns_source=facebook&ns_mchannel=social

После скоро една година, утре во Квинс против Кирјос, Мареј ќе го има својот камбек.

Ја постирав неговата последна колумна за BBC, во која зборува за неговата повреда, операција и целиот период во кој паузирал.

Го гледам двеве недели мрљав ми е нешто, не игра како треба. Имаше среќа денес што Паире е морон, иначе печен беше за пораз. Во трет сет кога почна Паире да притиска многу лошо изгледаше Фед, лош говор на телото имаше. Ќе видиме на Вимблдон каков ќе биде, сепак можно е таму да изгледа далеку подобро, Хале и Штудгарт не се некаков репер.

Ни мене не ми се бендисува како игра Федерер на двата последни турнира, иако мислам дека игра резервирано овој период, се навикнавме гледајќи го Надал кој игра како секое топче да му е последно во животот, од друга страна Федерер игра да го извлече оптимумот од неготовото тело во секој натпревар.

Ни мене не ми се бендисува како игра Федерер на двата последни турнира, иако мислам дека игра резервирано овој период, се навикнавме гледајќи го Надал кој игра како секое топче да му е последно во животот, од друга страна Федерер игра да го извлече оптимумот од неготовото тело во секој натпревар.
Епа колку и да игра не може ваљда да изгуби од еден лигуш - Ебден.

Го гледа ли некој тенисот во Лондон,според мене добар тенис од двајцата.Поготово Ноле го подобрил сервисот.

Хрвативе имаа вкупно 2 претставници на двата АТП 500 турнири неделава, лабаво двајцата си го освоија турнирот на кој настапуваа. :LOL:

Зашо Енди не е носител на Вимблдон? Нели таму се гледаа претходни резултати и такви ствари..?
Еве Федерер е прв место втор, Чилич трет место петти, итн...

36296940_2029168330428668_1336613897192341504_n.jpg

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom