ATP тенис - општа дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата Anonymus1
  • Време на започнување Време на започнување
Океј. Значи темата е директно на следниот линк и за дискусија околку олимписките да се префрлиме таму. :)

Гo oпрaј Рaoнич пa сеa и Бердих ќе гo oпрaвa
Cilic, i samiot fakt sto osvi slem so cilic e dovolen :), inaku ti go pomesa so Ivan Ljubicic, i za mene krajno nesvatlivo resenie bese toa za fedeks, i seuste e.

Јакиот тренер Иванишевиќ, гарант сеа ќе му каже на Бердих да го фрли топчето и да удри со сета сила при сервис, па што биде биде.

Само лупетам ку*ац, то је тенис, само врати ми сервис, форхенд и онда иде бомба УПМ...
:pos::pos::pos: https://www.youtube.com/watch?v=KImSMNg5f6U
Луд лик е Горан, ама сумњам дека може нешто драстично да промени кај Бердих. Братот ни Тони Надал + Вајда + Родригез не го спасуваат, пошо е роден лузер.

Какви ретарди Медведев и Кудравцев хахаха.. Кршат рекети како луди и сега за крај на сетов Медведев го фрла рекетот и скокаше на него.:cuc::pos:

Доктор Иво Карловиќ со титула во Лос Кабос, браво мајсторе :D, иначе имаше изјава дека ќе игра додека е во топ100, штом веќе испадне од топ100 ќе објави пензионирање, вака со по 1-2 освоени турнири годишно и некое финалце ќе си врви до 40+.:icon_mrgr:

Покушај за tweener :icon_lol:

Тие што пратат тенис повеќе, денес кој меч мислите дека е "сигурен" за да се одигра сингл ?
Пошто сум тапа за тенис а ми се игра сингл па да видам добра анализа

Ќерката на Томи Хас :)
13924935_1398605073490218_3133568893936516446_n.jpg

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom