Boardwalk Empire

• Креатор на темата Креатор на темата Silvio
  • Време на започнување Време на започнување
Одлична серија. Сепак не се споредува со Сопранови, ама не е ни поентата да ја споредуваме.
Финалево на 3тава сезона беше стварно јако, акција, пресврти, возбуда. Џип беше впечатлив психо лик али и низ историјата се гледа и се знае дека таквите ликови што брзо се креваат и со карактеристики како него завршуваат порано.
Штета што Овен Слејтер така заврши, интересен лик беше и он и се гледаа шанси во него дека може да продолжи понатаму да ја зајакне улогата... ама ништо.
Многу малце луѓе очигледно ја следат серијава на форумов, али сигурен сум дека ке се смени тоа.
Одприлика кога би требало да излезе следна сезона ? Знам дека е рано али ипак :)

Сериозно дај барем пишувајте во сполјери не мора да раскажувате се не дај боже некој да ве читне :)

Мислев дека Ван Алден е луд ама имало поголема будала од него Џип Росети е психопат :tapp:
Сцената на плажата со лопатата беше брутална.
Сцената со Слејтер и пратката до Наки исто брутална.

Штета што не му се дава повеќе внимание на Маер, момакот е гение за преговори.
Осмехот на Мики Дојл:pos:

Се враќаат на 8ми Септември. :)
BRZj3GMCUAAnwNa.jpg:large

Излегува нова епизода на Брејкинг Бед и почнува четвртата сезона на Бордвок Емпајр. Утре ќе биде убав ден. :icon_mrgr:

Two Imposters беше јака епизода од третава сезона (y)

Ќе ја зачини малку серијава Д-р Нарцис, уште во првата епизода покажува дека е некој опасен играч.

Ќе ја зачини малку серијава Д-р Нарцис, уште во првата епизода покажува дека е некој опасен играч.

BI ima potencijal, ima mnogu likovi, postojano se osvezuva i se razviva. Odlichna serija, realna, odlichna gluma, feelingot e tuka. Nego, kaj e zena mu na Naki? Ili tolku?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom