Мис Македонија 2010

• Креатор на темата Креатор на темата draganask
  • Време на започнување Време на започнување
Neka izjavi barem kolku pari ja platila titulata mis na makedonija.
na drug nacin ne veruvam da ja dobila, ili:drk:,:toe:

Сум чул за внатрешна убавина, ама кај „мисицава“ треба толку длабоко да се копа за да дојдеш до неа, што попрво нафта ќе најдеш него дотичната „убавина“. ;)

пс. и ми делува на многу препотентна и лигава... „Ако може да добијам еден шевролет спарк“... ќе добиеш... меѓу.. ај да не кажам каде. Факинг спонзоруша. :tapp:

:bravo: nz sho ubavina videle vo ovie... :S

Духовна убавина барале пред се, очигледно. Колку го нашле и тоа, па...:)

Реално гледано 3те се грди.

Јас сум поубав од овие три заедно.... :/

Ејми Вајнхаус ебаго :)

Оваа куче да ја види ќе прекине да лае.

:kesa: овака ако испадне на мис свет, ќе не спаси од срамот.

:pusk::sekss::bravo:

--- надополнето ---

Ниту семафор нема да се запали на нив :raz:

Таа ѓи гаси семафорите од далеку :pos:

во продолжение....

smesni-sliki%20(141).jpg

Хах овие видоа во Италија имаат проблем со мисицата (наводно била травестит :pos:), па и нашиве одма се залетаа :pos:

Со среќа на девојчето, какво е, такво е, нас ќе не претставува.

Со среќа на девојчето, какво е, такво е, нас ќе не претставува.

Токму затоа што ќе не претставува нас, целиот наш далеку поубав народ, греота е да не ја исплукаме. Да личеше на маж, поубава ќе беше. Оваа е погрда од коњ. Згора на се` нема никаков шарм, не знае да се движи со ниту еден дел од нејзиното тело, смотано и глупаво делува со првата буква што ќе ја проговори. Добро што не гледав и што одамна не ме интересираат ваквите работи кај нас... одамна сум сфатила дека ништо убаво, вредно и добро не може да успее да излезе некаде надовр и да не претстави во поубаво светло. Бљак!

Токму затоа што ќе не претставува нас, целиот наш далеку поубав народ, греота е да не ја исплукаме. Да личеше на маж, поубава ќе беше. Оваа е погрда од коњ. Згора на се` нема никаков шарм, не знае да се движи со ниту еден дел од нејзиното тело, смотано и глупаво делува со првата буква што ќе ја проговори. Добро што не гледав и што одамна не ме интересираат ваквите работи кај нас... одамна сум сфатила дека ништо убаво, вредно и добро не може да успее да излезе некаде надовр и да не претстави во поубаво светло. Бљак!

Сега е веќе касно за ваков коментар. Поминала се што требало да помине за еден ваков официјален избор. Можеш да плукаш по оние кои ја пуштиле, но не и по неа, едноставно таа се пријавила на изборот на кој што според пропишаните правила можела да се пријави секоја Македонка. И ја избрале. Оттука каква е, таква е, нас ќе не претставува.

Е стварно е многу грда :( Од толку убави девојчиња во државава оваа ли да не претставува? Жалноооо!

Е стварно е многу грда :( Од толку убави девојчиња во државава оваа ли да не претставува? Жалноооо!

За жал таква е реалноста...Многу девојки кои се поубави од оваа "убавица" шетаат низ Македонија ама не се пријавени.
Инаку овие ни пијан не би ги "работел".
A можеби ке се најде некој таков но под услов "дамава"да носи кеса на главата.

Може има некои црти типкава, ама стварно не и се правилно распоредени. Греота беееее!!!
Иначе баш оние вистински убавици никогаш не би се пријавиле на вакви шоуа. Барем си се ценат ако не друго.

Јас не го гледав изборот, моите ми кажаа дека победила Стефани, ја знам лично и ептен се изненадив кога ми кажаа дека неа ја одбрале...Убавина така-така...Понашање НУЛА!... А шо има манири на мушко има и тоа ептен... :icon_conf

Стефани е 19 години?
Оваа ко од музеј на мумии да избегала....АПОООО

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom