До металците: колку често одите на метал свирки?

• Креатор на темата Креатор на темата Kiro Hametovski
  • Време на започнување Време на започнување
одиме,одиме...а ми се пружи шанса,поточно,секогаш кога има свирка некаде во градов,одам обавезно!
fz.gif

Пошо во Ох свирките се ултра екстра ретка појава, секоја можност ја користам. Али се се локални бендови, па набрзо настапвит монотонија. Скопје се дешавет страхотни работи, меџутим заради кешот, приморана сум да одам специјално за свирка само еднаш, двапати годишно...

Три асални метал свирки пропуштив у новава година

овој викенд пак!2/3 од Марас во својот втор проект наречен Соулеџ во сабота во кафе-бар Центар! во центарот на Гевгелија!!!!
fz.gif

Ако сте за метал свирки ајде утре (23ти) и 3ти у Кастро
ајт се гледаме кој дојде

Sotory напиша:
Ако сте за метал свирки ајде утре (23ти) и 3ти у Кастро
ајт се гледаме кој дојде

Да,супер свирки, само таа денес ќе ја пропуштам, за жал:toe: ама, на 3ти сигурно ќе се оди, посебно за декаденс, закон се а и скатеред:devil3: мора да и се даде подршка на Ивана од декаденс, единствено женско, а и многу добро свири, ова фалењево по колешкина база:zver: не, стварно е закон!!!!!!!!

Денес сите шо ќе одет на сфирката, да бенгнет по еднаш за мене:(
...жаљам шо немат да сум тамо, али ме тешит фактот шо ќе ги гледам лелек и декаденс и скејтерд...ААААА:) Јупиии

хехе Закон!!!
свирка си е свирка. не се пропуштат. ако сте за добра свирка на 1-март Hardfaced од Охрид имет промоција на албумот во скопје
па кој сакат да видит со е настап во живо нека дојт.
бидете сигурни дека ке бидит лудница

losiot_oh напиша:
хехе Закон!!!
свирка си е свирка. не се пропуштат. ако сте за добра свирка на 1-март Hardfaced од Охрид имет промоција на албумот во скопје
па кој сакат да видит со е настап во живо нека дојт.
бидете сигурни дека ке бидит лудница
А низ Ох се планират нешо?
:)

Dobro be se slucuva li nesto vo drzavava. presusiv za dobra svirka.
Kazujte ako nekoj nesto slusne.... obavezno :(

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom