До металците: колку често одите на метал свирки?

• Креатор на темата Креатор на темата Kiro Hametovski
  • Време на започнување Време на започнување

Kiro Hametovski

Sniffericious
Член од
11 декември 2005
Мислења
1.685
Поени од реакции
43
ја досега сум бил само 3 пати. ќе одеф поише, ама у друштво сум единствен металец. сеа со уште двајца другари почнафме да ојме и баш е закон. али жал ми е што го утнаф финалето на рок фест, братучед ми свиреше со бендот.

Вие шо ќе кажете?

porano stalno bev na svirki...sega malce idam po druga sema ama bi idel i na metal ak ima kvalitetni svirki.....

До сеа....сум бил на три мислам....

Ихааа деца металчуги :je: :je: :je:
Јас иако не сум стриктно по метал музиката одам од време на време, ми се допаѓа енергијата што ја има на тие свирки. Последно нешто кај што беф е последната вечер (втората ревијална) на Рок фестот. Супер си поминав.
Инаку прва метал свирка не се сеќавам на која бев но прв концерт ми беше концертот на Соулфлај. Прво па машко :je: :je: :je:

со тие што се дружам за жал не ги интересира тоа, затоа имам многу неоправдани :):):) а сам не ми се иде, глупо ми е

Idam na site svirki so gi ima,se razbiram ako stignam...ama nekad mi se poremetuvaat planovite taka da ako imam vreme idam obavezno...

Гижо напиша:
со тие што се дружам за жал не ги интересира тоа, затоа имам многу неоправдани :):):) а сам не ми се иде, глупо ми е

PA otsea ke doagash so mene..heheh...

Deal, Abkommen, 成交, overeenkomst, affaire, διαπραγμάτευση, 取り引き, 거래, negуcio, reparto, договорено

Опааа Гижо... :))) :icon_lol:

Гижо напиша:
пак истиот муабет ми го тераш:) :) :) . И јас мислев така се до Deep Purple кога решив дека нема да ги пропуштам. Еве сега и на Мизар ќе идам најверојатно сам

Sussaro напиша:
пак истиот муабет ми го тераш:) :) :) . И јас мислев така се до Deep Purple кога решив дека нема да ги пропуштам. Еве сега и на Мизар ќе идам најверојатно сам

мизар 7 саати ке траело, да кажат кога ке настапи мизар да одам тогаш, ама може и ич да не одам, зашто у 00.00 треба у инсомнија да сум

Гижо напиша:
зашто у 00.00 треба у инсомнија да сум

:pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: а посе тоа топтан на Џеј Ло во Атина. Се зафркавам.

Sussaro напиша:
:pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: а посе тоа топтан на Џеј Ло во Атина. Се зафркавам.

не бе, :))))) инсомнија е играчница :))) не е кафиќ

па живеам у место каде шо нема метал едноставно се напраиа 3-4 журки и не ги пропуштив бев

Инаку секоја вечер сум на метал журка дома кај мене само метал си вртам:bip:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom