Muse

• Креатор на темата Креатор на темата Voice of Jericho
  • Време на започнување Време на започнување
Еве што се случува кога ќе ги натераат Мuse да настапуваат на плејбек... :pos:
И уште нешто на истото видео... пред настапот на Метју му рекле да не пцуе - 4:57 :pos:

Леле клипчево е најзакон у свет!! Како се смеев на почетокот, кога Мет Белами свири на тапани, фацата му е...

Многу сакам да им идам на концерт или нека ги донесат овде или ние да им одеме... Вокалот и басистот убиваат, а спотовите така лагано растураат у самракот. Абе многу ги сакам и поштовам( знам дека не сум единствен) и затоа мислам дека треба да офориме нивен фан клуб у Македонија.

I want to reconcile the violence in your heart​
I want to recognise your beauty's not just a mask​
I want to exorcise the demons from your past​
I want to satisfy the undisclosed desires in your heart​

Muse aiming to release their album in October 2012.

Ах бе момци... ќе дочекам ли да идам на ваш концерт некогаш?!

И по една поголемка пауза редовно си заглавувам на нив и секое слушање е вистинско уживање.

Гледам доста песни кои ми се омилени воопшто ги нема спомнато тука па ај да си ги поставам. :X3:

Escape е едноставно совршена, а убедливо им е најпотценетата песна.
Да не го правам постов само со линкови, пак ќе си пишам ја . <3

Гласот, која боја на глас е само тоа:cuc:Сакам да се собериме и да направиме клип ко она дечиштина за Бибер. Више до толку ми е дојдено, кога на никој не му текнува да ги донесе. Инаку покрај тоа, пишав и за да ви кажам дека овој спот толку многу ми соодвестува со музиката шо нема каде. И јас летам со него...

Muse have named their new album 'The 2nd Law', giving fans their first insight into their new album via a trailer posted on Youtube today.
The trailer shows a political slant to the bands work as well as a taste of new music which appears to be heavily infleunced by dubstep.
The trailer, presented in the style of a news broadcast, ends with the revelation that the album will be released in September.
Speaking about the next Muse album earlier this year, bassist Chris Wolstenholme said the band are planning to "move on" from the sound of their previous album. "[The band] feel like we are drawing a line under a certain period of what we've done in our career," he told Kerrang. "It feels like it's time to move on and do something radically different."

Чудно звучи, да, ама ми се допаѓа и едвај чекам да видам што сработиле! :vozbud:

Уште го чувам албумов, со овој cover, сликчето со кактусите.........на братучед ми му го поклони една девојка и остана кај мене, го откостувавме слушање, за жал не можам да му го вратам сега...........................................никогаш

Само 3 страни темава... WTF is wrong with you people?!

Новости!

We're pleased to announce that Madness will be the first single to be taken from The 2nd Law. It will be released worldwide on Monday 20th August.
The 2nd Law will now be released on Monday 1st October. Sorry about the delay, we promise it will be worth it!

:vozbud::vozbud::vozbud:

Кога почнав да ги слушам Muse бев изненаден колку само ги знам нивните песни од предходно. :)
Ај, музика - романтика од мене:

Многу станаа поперајки, али музиката им задржи квалитет па затоа се асални за муабетење.
Супер се, али единвтена причина да си фасциниран од мјуз е ако претходно најдалеку што си стигнал у рок е јуту.
Овие треба да се вовед за навлегување подлабоко во прогресив води каде има многу магии.

Али за тоа да се деси треба да прекинете да слушате што другите ви зборат и сами да се барате :)

Најновата песна, ептен ми се допаѓа. :)
Не ме прими,како што не ме примија повеќето последни ствари. Многу омекнаа, меинстрим тргнаа, не е тоа што беа, внесуваат многу поп елементи. Уште останувам на цврст став дека старите албуми миниму 3 класи подобри од новото. Пример чудово, нема допирна точка со madness.
--- надополнето: 22 септември 2012 во 19:18 ---
Шо мајка бара реге во темата Мuse. Muse е име на бенд, не кратенка од Music x)

Шо мајка бара реге во темата Мuse. Muse е име на бенд, не кратенка од Music x)

Абе табот го погрешив, во другиот таб ми беше хит на денот отворено :D.

Eве од Muse нешто што ми се допаѓа мене:

:D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom