M
Mario Gómez
Гостин
Некој да споделит искуства со полагање есеј трговско право... 2 поена ми фалит за повисока оценка... Дали тоа значи есејот немора да ми биде нај нај? Тешки ли се темите, се бара ли многу?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Темите ги има на зефир од минатите години, мислам дека исти ги дава. Само што треба да се спремаш на 70% од книгата, па види колку ти се исплати. Тачно дека не треба све да му напишеш, ама пак...Боби[Мкд];4015465 напиша:Некој да споделит искуства со полагање есеј трговско право... 2 поена ми фалит за повисока оценка... Дали тоа значи есејот немора да ми биде нај нај? Тешки ли се темите, се бара ли многу?
Kolegi da ne znae nekoj dali i kolku pomagaat prashanjata sto gi ima vo Libro za menadzment-ispit ?
Точна е, пишува на огласна!![]()
Дали некој знајт нешо за семинарска по финансиско сметководство?
Ја утре ке идам највероватно до Љубиша да го прашам за ова, па ке пишам што ке ми каже.Дали некој знајт нешо за семинарска по финансиско сметководство?
а каде поточно на огласна?
Колеги , да прашам некој од прва година што полагаше втор колоквиум Основи на економија , какви одприлика прашања има и дали прашањата од либро вршат работа ?? дали се паѓаат.