Економски факултет

• Креатор на темата Креатор на темата back_rest
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Незнам за сигурно ама ми кажа колешка на која и верувам дека имало па треба значи да има.Позз

Многу ми треба инфо да ми каже некој што се случува ако не бидам тука кога ке даваат оцени кога може после да земам дали ке ми прават нешто проблем се работи Драге Зорица Таки и Трговско право мислам Горан се викаше знае некој??
Pa niso,treba samo da gi brkas po kancelarii,jas Zorica nekolku pati ja barav,i edvaj ja najdov:)

Pa niso,treba samo da gi brkas po kancelarii,jas Zorica nekolku pati ja barav,i edvaj ja najdov:)

Не ги лажи децата, сам си крив шо си ја барал Зорица неколку пати :pos2:

Иначе, ако оди утре некој на факултет, нека биде љубезен да сликне тоа резултатите математика. Благодариме :smir:

Не ги лажи децата, сам си крив шо си ја барал Зорица неколку пати :pos2:

Иначе, ако оди утре некој на факултет, нека биде љубезен да сликне тоа резултатите математика. Благодариме :smir:
E pa kriv sum si,koa ne e tuka vo priemnoto vreme ,jas sum si kriv taka!?:):):) I idi uci trgovsko ne dremi na net

Незнам за сигурно ама ми кажа колешка на која и верувам дека имало па треба значи да има.Позз
Сакате да кажете дека факултетот ќе биде отворен и утре..штом бил отворен и денес??? :) :) :)

Сакате да кажете дека факултетот ќе биде отворен и утре..штом бил отворен и денес??? :) :) :)

Па во основа скоро секогаш е отворен, само што нема професори, асистенти и слично :)

ај некој да е така фин и добар да ни ги сликат резултатите и да ги постират =) прити плиз вит шуга он топ

Затворен е денес факултетот сеа бев да видам математика резултати и заклуцено е.

Колеги да не знае некој дали испитот по финансиски менаџмент е 100 поени или треба да имаш и семинарски, присуства и такви работи? Некој да сподели искуство каков е испитот....:salut:

Kolegi,neli koa prijavuvame u dekemvri ispiti prijavuvame i tie sto ni se preku kolokviumi,za vo slucaj ako padneme na kolokvium,tie prijavi ni vazat na ispitot,e sea ima eden takov slucaj so moj drugar,i istiot go nema na spisok za polaganje,kazete sto e fintava,nekoja nivna utka ili da ne treba nesto dopolnitelno da napravi.Blagodarime:):):)

Kolegi,neli koa prijavuvame u dekemvri ispiti prijavuvame i tie sto ni se preku kolokviumi,za vo slucaj ako padneme na kolokvium,tie prijavi ni vazat na ispitot,e sea ima eden takov slucaj so moj drugar,i istiot go nema na spisok za polaganje,kazete sto e fintava,nekoja nivna utka ili da ne treba nesto dopolnitelno da napravi.Blagodarime:):):)

Кај нив е грешката. Изгледа го пропуштиле кога го правеле списокот, или ја изгубиле пријавата.

епа те излажала...бев пред малку и немало резултати математика ...ке има од понеделник:wink:

епа те излажала...бев пред малку и немало резултати математика ...ке има од понеделник:wink:
епа...нели бил затворен факултетот..како што кажа погоре колегата :SS....аааа информацијава слабо веродостојна :)

ни отвори чуварот од споредна врата...таа што е десно од факултетот...ни рече дека немало професори цела недела..од понеделник ке дојдат

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom