DracevoTheCity
Чиста Македонија !
Едно клипче од претходното дерби на градски.
Лекција по навивање за чкембарчињата ќе има и во сабота.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Друже толкувањето е дека вие имате таков нагласок на Пелистер а тука има друг па ние кога слушаме кога го зборите Пелистер како збор е-то се слуша како ''а'' нас така ни звучи :smir:. Па затоа ве буцкаат малце дека си зборите на Битолски Дијалект :smir:. Со среќа во Сабота нека победи подобриот а мислам дека ќе има победник и сакам да има победник за да видам како ќе се заебавате меѓу себе да ми биде интересно малце хахаха позз.Комити ,шо ви е филмот со ова пАлистер?:kesa:
Имаше еден играч на Манчестер на времето-Гери ПАЛИСТЕР,изгледа на него ви асоцира името на Пелистер,па ај си рековте да напраиме некој филм:kesa::smir: или грешам,си имате некое друго толкување?:kesa::salut:
Комити ,шо ви е филмот со ова пАлистер?:kesa:
Имаше еден играч на Манчестер на времето-Гери ПАЛИСТЕР,изгледа на него ви асоцира името на Пелистер,па ај си рековте да напраиме некој филм:kesa::smir: или грешам,си имате некое друго толкување?:kesa::salut:
Па од кај знам,затоа си прашав...Ајдеееее до Гери Палистер отиде:nesvest: Уште ли не ти е јасно каков ви е дијалектот.
пАлистер:pos2::pos2::pos2:
Па од кај знам,затоа си прашав...
П.С.Седи бе Баварецу,НЕ МИ ЗБОРИ БЕ ДРУЖЕ:helou::helou:
Вие најдовте нас да не заебавате за нагласокот:pos2:...пола скопски дијалект ви е со српски примеси
Позз до групата која има "најдобар и најчист"дијалект со песната
"Пелистер Еби се "НИКАД":baeh: вие нема да победите":helou::helou::helou:
Хаха абе деца,смешни сте.....:helou:
Позз и не се "ШЛАЕТЕ" многу:smir:
неколку прашања, колку е карта? на која трибина ќе биде пуштена или и двете, и на која ќе бидат комити а на која чкембари. да си прашам за да не залутам :smir:
Не можеш да залуташ. Ќе идеш кај тие што се повеќе и погласни:smir:неколку прашања, колку е карта? на која трибина ќе биде пуштена или и двете, и на која ќе бидат комити а на која чкембари. да си прашам за да не залутам :smir: