Од колку години излегувате во град?

• Креатор на темата Креатор на темата betogrozdanov45
  • Време на започнување Време на започнување
Од 12години знам прво искачање така до покасно ми беше у Елемент...ехх тоа беа денови

Nekade letoto koga zavrsiv osmo,znaci na 14 pocnav intenzivno da izleguvam i imav dozvola do 22.30:nesvest:,a si trgnuvav vo 22.35 i taka uste od start moraa da mi dozvolat do 23.00h.:pos2:

paaa nekade od 7 odd. i imav izlez do 11 i pol:) od vtoro polugodie na osmo veke intezivno izleguvanje!!

Epa jas od 14 godini izleguvav do kaj 22:45 taka ama sega koga imam 15 do kaj 11:30 taka ama dobro sepak roditelite treba da se grizat i se grizat pa potoa koga deteto ke bide polnoletno sigurno ke go pustaat do kaj 00:30 i malce poveke,,,

Хех кога ќе имаш 18 верувај дека ќе те пуштаат и подоцна од 00:30 да седиш... :)

...иам 15 и иам неограничен излез...не значит дека мојте родители не се грижет за мене...малку се нервирет ко ќе им кажам дека сум се вратила во 5...али имет доверба...то е најбитно;)

od 9 godini ako pamtam dobro

porano bea drigi vreminja se izleguvas od 15-16 god inace sea sekoj kopilj izlaga samo so ke proodi inace ja izlagav negde od sedmo odd negde 13 god

Prv pat iskociv koga bev osmo,znaci na 14 godini! Otidov so drugarkite u Element i si pominav epten down! Posle edno vreme apstinirav i intenzivno,intenzivno,intenzivno pocnav da iskacam u vtora godina!

jas pocnav da izleguvam od pri krajot na osmo,i sega sum sreken so toa:D

ja u grad prvpat pocnav da izlagam u 6to za 7mo i od togas si iskacam redovno:icon_lol:

pa...iskacam od 6to oddelenie, znaci togas imav 11.5 godini.Togas semata bese u vulkan i kisnevme tamu.Ehh toa bea vreminja...

jas izlagav 6za 7 prv pat u bilevart(ne raboti vise)i toa lazev deka sum na rodenden kaj nekoja drugarka i vo 12 morase doma da sum...vo 11:45fakanje taxi i pravo doma:)))bea vreminja:)ama interesno bese

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom