Од колку години излегувате во град?

• Креатор на темата Креатор на темата betogrozdanov45
  • Време на започнување Време на започнување
Ја мислам иам пишано ама еве од 13 од 7 моto e to

Koga imav 11 godini pocnav da izleguvam ama ne sedev dolgo zatoa sto bev mal (pa me smetaja za mal pa sea vie kazite mi).

:icon_lol:Od 5 oddelenie pocnav da izleguvam ama ne sedev dolgo zatoa sto bev mal (pa me smetaja za mal pa sea vie kazite mi).

Јас почнав да излегувам... „В ГРАД“...уште кога бев во количка. Па никогаш не сум живеел на село!

:tapp:

Volkswagen напиша:
Јас почнав да излегувам... „В ГРАД”...уште кога бев во количка. Па никогаш не сум живеел на село!

:tapp:
хахихаихаихахахаихаих...точно бе така!! В град-ко некој селани....ај да опјме до град да видиме шо има!:tepamglava:

Че си речиш убо в чаршија излегувам од...:glupa::glupa::glupa::glupa:

Ам ние провинцијалциве, све ни е блиску... овие од поголемиве градој си имет предградие, па населби, па ова-она.. опасно е да се ојт во град сам, хелоу!:)

од 13 год. значи почнав пред 2 год. :)

Jas u grad ziveam a ne u selo.A ako mislis za ona iskacanje navecer vamu tamu e toa e vise drugo.Odamna iskacam.Iako sea iam 15 godini.Ama sto znam od koa iskacam.Ama ne po diskoteki kafici i vamte tamte nego u park negde na sobiranka i taka nataka.Ajt pozdrav i setajte dur ste mladi :helou:

Па што знам одмна беше, бев може шесто за седмо одд.(летото)
Значи некаде од тринаесетта година

Epten kopilj, da recheme 10 11.. lee, bruki detence glupo1!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom