До и Од модераторот на подфорум Религија

• Креатор на темата Креатор на темата exlexmk
  • Време на започнување Време на започнување
Хахаааа...абе остај го човекот... сам против сите не е лесно...а и со кого би го сменил, исто ќе биде.
Од тоа си патиме во државичето, а и на форумот.
Абе тој не чини, ама шо да го менуваме нека седи и онака нема поарен. (y)

Од тоа си патиме во државичето, а и на форумот.
Абе тој не чини, ама шо да го менуваме нека седи и онака нема поарен. (y)
На форумов нема лопови, нема корупција...не е битно...но, ајде предложи ти кој би можел да работи подобро од Хепта?

На форумов нема лопови, нема корупција...не е битно...но, ајде предложи ти кој би можел да работи подобро од Хепта?
Јас не разбирам како на македонски форум каде што поголемиот дел се христијани , од некое си телема верување е модераторот..
Немам јас ништо лично против чоекот , само чудно некако..
Да не има и кајгана некој рамковен , па така да го ангажирале..

Корупција? Лопови?

Кај најде корупција и лопови жити младоста?

И во цела таа корупција и лопови, овај е цвеќе за мирисање.
Окееееј. Терајте ко така. (y)

Корупција? Лопови?

Кај најде корупција и лопови жити младоста?

И во цела таа корупција и лопови, овај е цвеќе за мирисање.
Окееееј. Терајте ко така. (y)
Погрешно си прочитал и разбрал..Ти направи споредба со која не се согласувам и затоа пишав дека на форумов НЕМА корупција, нема лопови, не патиме од ништо...ако не ти се допаѓа нешто не мора да читаш, игнорирај ...а ти душо не си многу активен во религиски теми и не знам што ти смета Хепта!?
Автоматски споено мислење:

Јас не разбирам како на македонски форум каде што поголемиот дел се христијани , од некое си телема верување е модераторот..
Немам јас ништо лично против чоекот , само чудно некако..
Да не има и кајгана некој рамковен , па така да го ангажирале..
Не гледам никаква пречка :toe:

.а ти душо не си многу активен во религиски теми и не знам што ти смета Хепта!?
Мислиш на темите каде секташ е мод?
Шо бараш на такви теми?

Ти па една шо се разбира од религија и шо има пишувано во такви теми па па па... седи не ме радуј.

Хепта не ми смета, ми смета начинот на модерирање - како и на многу други што како тебе не се нешто попалени во смисла ВАУУУУУ колку човекот знае (му се восхитуваш на туѓото познавање заради своето непознавање бај да веј ама тко да ти каже Ивана), а истовремено се пропагираш за некој си „пратач/учесник“ во некакви си теми и дискусија.

Ти викам, заради ова:

ако не ти се допаѓа нешто не мора да читаш, игнорирај ...
и луѓенца од типот како тебе „ами не дека човекот не чини ама ете со кој ќе го смениме, нема поарен“, дојдена е работата дотаму каде шо е дојдена и во државичето и на форумот.

Со други зборови, немам солзи да те исплачам - али гледам си знаеш сè па терај магарето како и досега.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom