Нов тренд...

• Креатор на темата Креатор на темата Toecutter
  • Време на започнување Време на започнување
Во време кога СИТЕ го прават тоа, нема веќе дилема дали е исправно или не. Во тоа е трагедијата. Застранувањето е до таа мерка што веќе е општо прифатено и одобрувано.

Не мора да значи дека баш сите ќе го прават тоа, секогаш ќе има едни кои прават едни работи на други не им се допаѓаат, трети ова, четврти она....

И да, ќе заборавев. Тоа што постојат жени кои јавно сакаат да му го пушат на стриптизер не значи дека сите жени сакаат да го прават тоа, но мо џенерализејшн ман

ок де, кој рече дека сите жени сакаат да му го пушат на стриптизер???

хахаха само да доловам поента инаку и јас не размислувам за лешеви и измет во сексуална конотација...:)
Туку некако твојот став ми делуваше како “океј е 21-ви век е, нема ништо чудно некоја која е сопруга на некого и има деца со него да пуши рандом курој и да голта а и да го прима на маса, кур без кондом кој бил во 20-30 усти,пички,ануси пред тоа истата вечер,сето тоа пред 100 жени од кои пола ја снимаат и кои ќе го бапнат сето тоа на нет“...
Ептен си либерален некако шо знам...:)

А за кај нас...и кај нас е стигната оваа мода...се замолува некој форумџија/ка од Струмица/струмичко ако слушнал нешто подетално нека постира...:)

Се шегував за тоа за лешеви ова она, незлонамерно (демек да зазвучи дека ти мислиш хехехех). :)
Абе јесте да сум либерален, ама не сум јебига без одредени граници. најбитно од се е да не го правиш она што не сакаш да ти го прават...:smir:

--- надополнето ---

ок де, кој рече дека сите жени сакаат да му го пушат на стриптизер???

За секој случај напишав. лејди кју мислам дека сфати како демек во иднина Сите нешо...

П.С. Иначе жените се 200 пати побезобразни од мажите кога се во група а нарочито пијани, луди се 200 на саат, оооо гад хелп ас...:)
Се надевам дека нема да дојде ден кога тие ќе управуваат со држави, е тоа ќе биде апокалипса НАО :)

Па немам којзнае колкава желба, првенствено затоа што типичните стриптизери ми се некако исфеминизирани, затоа што прават ствари што се вообичаено карактеристични за жени. Денсаат (сензуално?), депилирани се, носат танга побогу :) Како би ме запалил таков маж?

Да не се разбереме погрешно, кога би добила прилика да присуствувам на ваков догаџај, секако дека не би пропуштила - поради сеирот :icon_lol: Ама ни на сон дека некој таков професионалец би успеал воопшто да ме возбуди (да ме насмее, да), а не па да ме доведе до ситуација да го дарувам со фелацио, па не знам колку и да сум пијана.

Dancing is for girls :icon_lol:

По ова прашање сум конзервативна - не би сакала некој да ми приреди, ниту да гледам ниту да бидам дел од било какво стриптиз шоу, или приватана забава со жени и маж-стриптизер или сл ....

Непријатно би се чуствувала и не гледам задоволство во тоа ....

Пре би со мојот партнер да водам љубов отколку да се палам на такви мажи

Moeto mislenje e deka svetot otide mnogu daleku a nie ke si ostaneme uste mnogu godini takvi konzervativni...prasanjeto e ZOSTO?pa zatoa sto unazad 30 godini kaj nas semata e ista i nisto ne e smeneto...izlagas u grad i na groto mesta se izgleda sovrseno,pribrano,site si pijat pijacka,si ja gledaat masata,NIKOJ NISTO NE PRAVI....A vo pozadina redovno gazdata si ja ebe vrabotenata iako ima dve deca,direktorot ja drobi sekretarkata,ovie mladive majki po firmive parce se praat a otvori bilo koj makedonski forum ke vidis deka site pljukaat i se gadat od nekakvi PREVARI,GRUPNJACI,SWINGOVI,STRIPERI,PEDERI,BISEKSUALKI i od site takvi slicni raboti sto se pravat vo svetov.....i garantiram deka poveketo grupi zeni sto pravat nekoi rodendeni, devojacki i sl. malce podnapieni,poveke bi se opustile da gledaat pred sebe nekoj dignat kur nego da odat vo nekoja kafana da ja ja slusaat ceca ili vo marakana na rock i sl....samo sto toa kaj nas e malce nedozvolivo....ako treba ke puknes od dosada negde ama takvi sramotilaci NIKAKO.i vrz osnova na toj mentalitet na 80% mladinava vo Makedonija im e strasno dosaden zivotot

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom