Со кого се познавате од форумов?

• Креатор на темата Креатор на темата ohriganka
  • Време на започнување Време на започнување
uuuuuuuuuu dark go poznavam itu mnogu dobro haha gzleto moe:)
ivka-Rage :) komsikata bivsha od ohrid :) haha lav ju ofco :)
iiiiiiiiiiiiii maj little kurvice NIkki :)

a inaku sakam site da ve zapoznam HAhiha :) aj aj srcinja ke bidit :)

Jas gi znam Fortune, Divine, Ninja, The Bitch, darjeasus, NLO, Molec, Eko, Rege, hmm ima valjda i drugi sho gi znam ama ne mi tekvit vo momentov :D Prostete mi site sho gi zaborajv, a sekako bi sakala site od forumov da gi zapoznaam :)

Andronik,Rageangel,Thebitch,eko1,smugre....driguve pojma neam koj se a bi sakala da se zapoznam.

gi znam:Devilish,Fortune,Ninja,NLO...Divine-ne bash
sakam da gi zapoznam: SpaceLily, the Bitch...koj beshe drug
sakam da gi zapoznam site.

Ја го знам Батистута од еден друг форум... Али не поткопувам спомени :wink:

Со рејџ збориме на телефон, си испраќаме слики, верени сме (на слепо) и си го имаме меракот :lol: :lol: :lol:

Со другиве исто така : Ацид, Ацева (РИСПЕКТ голем шефе - најјака си!!!), со Даре (ќе ти ја скршам главата - слушалки да си купиш оти и мене ме натера да си купам а ти се дркаш... :evil: ) ама само виртуално... Со Дивајдер исто така а и со моето злато Вегас (фоун секс имавме и најјако си поминавме,нели срцуш? )....

А баш би сакал да се запознаеме на некоја од наредните журки...

gi znam site shto bea nekni na zur a bi sakal da gi zapoznaam site shto ne gi znam :)

Cave Girl ... ja znam najbolje .... stvarno e posebna devojka ... im preporacuvam na site da i se "doblizat"

go znam Caligula .... t.e cek @Caligula^

ja znam ministerkata za pravda ....

i ja znam taa dzandarkata so me kazni pred "Pope" da ja .....

dosta luge znam a?!

Princ напиша:
jas sakam da gi zapoznaam sape, katja i ifka.
Inace jas sum Princ a vie ste si vie. Milo mi e.
Pozdrav.

Неколку дена пред оваа Нова Година (значи 2005) правевме муабет со Принц и му кажав неколку работи кои ме мачеа тогаш, нели со кого да одам и каде, некако не можев со оној кој сакав...Како и да е, осетив дека Принц се истуфка дека е немоќен да ми помогне...Но, работите по некоја случајност испаднаа баш онака како што сакав (дури и премногу како што сакав), и затоа првиот кој ми се јави точно на полноќ да ми честита Нова Година и да ме праша кај сум/со кого сум беше Принц...И никогаш нема да го заборавам неговиот радосен глас кога разбра дека желбата ми се исполни...Од тогаш Принц го засакав уште многу многу повеќе него порано! И дефинитивно е единствениот со кој не се имам запознаено а се познавам најдолго и го почитувам најмногу. И во тој момент сватив дека тогашното чувство ќе ме потсеќа секогаш за секоја Нова Година да не заборавам да му ја честитам.

Затоа, летово ќе се играат чочеци Кондово и ќе се провери дали во автобусот кој оди за Дебар има музика!

Ги знам Мистичен, Ацид, Ацева, Еко1, Гижо, Дивајн, Анонимус1, н00б, СтормАнгел, Калигула, КејвГрл, Радикал Бој ... може испуштив некој... а инаку сакам да ги запознаам сите ...

Ај ем Дарко енд ај лав фешн ти-ви :P :P :P :P

Иначе заборавив ... одамна ги знам Девилиш, Форчн, Нинџа, НЛО, Еко1, Калигула ... а од скоро Дивајдер, Ејсид, Мистичен, Стенмарк, Сторм, Ацева, Анонимус, Гижо, КејвГрл, Нооб, Молец и уште неколку не ми текнува сега ...
Ај ем Даница енд ај лов VH1! :lol: :lol: :P

Венера и шмизличка, ако сакате да не запознаете, каде бевте на трите собири? Ах и вие сте за ќотек ... кажувајте од сега кога сте слободни да закажеме ... ако веќе имате во план за накај Охрид уште поубаво, летна шема се знае :lol: :lol: :wink:

Ja се знам со MSV и MSV(support).......
Лично! :D
Толку......

jas pred edna nedela se zapoznav so gizo,acid i batistuta.i ubavo se nasmeavme .............. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
a misticniot si ostana mitos...se uspa......... :wink:

LouWeed напиша:
jas pred edna nedela se zapoznav so gizo,acid i batistuta.i ubavo se nasmeavme .............. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
a misticniot si ostana mitos...se uspa......... :wink:

Еј друже да ми дојдеш у нет кафе у понеделник, у Белимбегово кај старо школо!!! Сигурно коа идам од дома до работа и обратно поминувам покрај твоја куќа а не се познаваме лично.
А Мистичен и мене ми бега, требаше после тој футбал да идеме ја и он у 7 ама ако, нека остане мистичен уште некое време :)

Се знам со Гижо... море Гижо да ми бил другарче од 4-то одделение заедно учевме и дури сеа на форум да го најдам ц ц ц ц... а и со Toreador се знам...

Абе StenmarC коа ќе му идеме на NikSa бе на работа...? :lol:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom