Со кого се познавате од форумов?

• Креатор на темата Креатор на темата ohriganka
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
10 мај 2005
Мислења
86
Поени од реакции
4
..Со кого од форумот се познавате :?: :wink:

Jas gi poznavam darkjesus, donvito, eko1, huligan, the`bitch :D
едит:за овој дел од постот постои друга тема :wink:

Едитирано од модератор: Пишувајте со кого од форумот се познавате, ако не се познавате со никој а сакате да се запознаете со одредена особа од форумов, имате соодветна тема.

Jaс само StenmarC го знам, Nikki ja замарам, а зошто да не се запознаам со сите :wink:

So kogo

ohriganka напиша:
..se znaete od forumov a so kogo sakate da se zapoznaete :?: :wink:

Jas gi poznavam darkjesus, donvito, eko1, huligan, the`bitch :D
I jas gi poznavam istite, samo huligan ne go znam od niv :D
Gi znam Devilish Angel, Divine, Bile, Ninja, RageAngel, NLO, Molec, no se razbira deka sakam i drugite da gi zapoznam :D

Ја ги знам само Мистечен, Дивајдер и Ацева.Расположен сум и за други запознавања.Повелете.

ги знам Мистичен и Ацид ама се надевам дека вечер ќе ги запознаам сите шо ќе дојдат кај маршалот па после ќе можам да кажам дека знам повеќе :D

Поради тоа што сум фин, ќе ви помогнам, запознајте ме :lol: :lol:

Radical Boy напиша:
:cry: :cry:
По втор пат да се запознаеме сакаш :roll: :lol: :lol:

So kogo

FortunE напиша:
I jas gi poznavam istite, samo huligan ne go znam od niv :D
Gi znam Devilish Angel, Divine, Bile, Ninja, RageAngel, NLO, Molec, no se razbira deka sakam i drugite da gi zapoznam :D

мене не ме знајш!? :evil:

Јас ги познавам rage (мојата омилена комшивка), sape, storm, eko, donvito, devilish, ninja, huligan, thief, sugi, wardevil, ohriganka fortune за жал не ја познавам.. познавам уште многу други ама тие не идет на овој форум зато и нема да ги набројам.. а сакам да ги запознам сите тие што се горе во редакција + принц и дивајн:))

So kogo

The`bItCh напиша:
мене не ме знајш!? :evil:

Јас ги познавам rage (мојата омилена комшивка), sape, storm, eko, donvito, devilish, ninja, huligan, thief, sugi, wardevil, ohriganka fortune за жал не ја познавам.. познавам уште многу други ама тие не идет на овој форум зато и нема да ги набројам.. а сакам да ги запознам сите тие што се горе во редакција + принц и дивајн:))
Kako mori ne me znajsh? I jas napishav deka te znam, aj prochitaj si ubo pogore :D *

kontraska напиша:
Radical Boy напиша:
:cry: :cry:
По втор пат да се запознаеме сакаш :roll: :lol: :lol:

Контра сори и тебе те знам :D

natasa напиша:
Radical Boy напиша:
Zdravo jas sum Natasa... :D

Здраво Наташа, Радикал, мило ми е :lol: :lol: :lol:

абе муабето е дали се знајме со некој лично во
живо, или можи и од на IRC. Во живо незнам никој, а од на IRC знам ваљда појќе души. Иначе нема бе овде битолчани од кај да знам јас луѓе???

jas sakam da gi zapoznaam sape, katja i ifka.
Inace jas sum Princ a vie ste si vie. Milo mi e.
Pozdrav.

вечерва бајаги запознав кајганџии кај маршалот.На списокот ги додадов уште Acid, divine, Anonymus 1, Еко 1, StenmarC, nOOb, SormAngel.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom