T
the Carpenter
Гостин
Не знам зошто не ги навредуваа црнците кои вчера играа за Работнички. Или тие се кафеави/чоколадни?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Публиката платила за да гледа фудбал. Ако нема, не гледам причина зошто да не си иде.
За 300 динара мислам дека имаше доволно фудбал. Некултурно е да излезеш пред да заврши утакмица, плус свесни сме за квалитетот на двете екипи. Ај оние со деца ги разбирам, сакаат побрзо да излезат да не ги фати гужва али другиве немаат оправдање.
За 300 динара мислам дека имаше доволно фудбал. Некултурно е да излезеш пред да заврши утакмица, плус свесни сме за квалитетот на двете екипи. Ај оние со деца ги разбирам, сакаат побрзо да излезат да не ги фати гужва али другиве немаат оправдање.
Абе каков расисам дај не го тупете. Некој весник со име dailyfail што ни у англија не го поштуваат сликал човек како се однесува како мајмун и тоа расизам било. И ќумбето е од мајмун настанат и ние. Само батево уште е мајмун изглеа. Се изначитав деновиве на форумиве delusional kids шо мислат светот е полјанка кај што трчаме со цветови у коса па култура на стадион бараат и на гркот со култура да му враќаме, ја колачи ќе му испечам следен пат кога ќе дое и седум дневен аранжман ќе си обезбедам за на некој крак у јужна македонија. Дај и дрес код нека ни стаат па у одела ќе идеме и ќе ќутиме пиејќи англиски чај. И на гркот поезија ќе му пишуаме. Се знае што се праи коа се глеа фудбал. Се пцујат спротивни играчи, се пцуе судија(дали е крив или не, не е битно) мајки татковци шајки итн. Па англичаните ќе зборат што се тепаат после секоја утакмица кај нас расизам имало еден црнец неаме у државава.Ок, доста беше препукување кој е културен а кој не и.т.н. Зборот ми беше ако имало Расизам треба да се казни пошто стварно е глупо луѓето во ова модерно време да ги делиме на бели и црни, и црнецот се труди да биди некој и нешто исто како и белецот, затоа што Н гог е црнец неговите 2 гола вчера не беа помалку вредни од оние шо ги дал некој белец, патем со расизмот ги вреѓаме и црнците шо живеат во Македонија и играат за мак клубови.
Точно,се согласувам. Не сум некој расист па да би зборел нешто,АЛИ претеруваат и англичаните,за однесувањето на ЕДЕН што бил на стадионот осудуваат цела нација,осудуваат 22 000 луѓе,тоа ич не е во ред. И не се препукувам,само зборам реално за се.Ок, доста беше препукување кој е културен а кој не и.т.н. Зборот ми беше ако имало Расизам треба да се казни пошто стварно е глупо луѓето во ова модерно време да ги делиме на бели и црни, и црнецот се труди да биди некој и нешто исто како и белецот, затоа што Н гог е црнец неговите 2 гола вчера не беа помалку вредни од оние шо ги дал некој белец, патем со расизмот ги вреѓаме и црнците шо живеат во Македонија и играат за мак клубови.
имале пренос на канал 5 ако сакале да гледаат фудбал, на стадион се иде за да се навива
Попроста публика немам видено, полно зоофили, го изнасвиркаа гркот ни крив ни должен, бар да навиваа за Ливерпул...безвезе.
А што разочараа нашите, разочараа. Сфаќам, заминале многу играчи, ама бар да се бореа па да ми беше криво што изгубиле...како да имаше премногу индивидуализам-секој сакаше да се докаже и да дрибне играч од Ливерпул yay![]()
.Другар, играа Работнички и Ливерпул, не Македонија и Грција. Не мешај спорт со политика. И Роби Кин игра цел живот во Англија ама никој не му свиркал зошто е Ирец.Ај бе преку курот веќе. Читам 20 страни се воздржувам ама ова е претеризам веќе. Што не му ги испуши ако не па ?
А што биле нашите криви кога отишле во Гејлада да им кинат тренерки македонија да не смее да пишува?
Ти си прост изгледа.
ха ха ха, па јасно дека преносот е за тие што не купиле карта!И плус пренос е за тие што не купиле карта не се праи паметен многу. И у Англија и сегде ако им губи тимот се празни 5 минути пред крај.
.Другар, играа Работнички и Ливерпул, не Македонија и Грција. Не мешај спорт со политика. И Роби Кин игра цел живот во Англија ама никој не му свиркал зошто е Ирец. ха ха ха, па јасно дека преносот е за тие што не купиле карта!
Не биле нашите криви за ништо, не знам зашто очекуваш од мене да ги бранам Грците? Поентата ми беше, човекот дошол во Скопје како играч на Ливерпул и не направи ништо за да ја испровоцира публиката.Добро бе шо мешаш баби и жаби? Одговори ми што те прашав.
Што се нашите криви таму кога идат спортистите да им тргаат имиња македонија и триста срања ?
ХА-ХА-ХА! Најсмешен си браво. Не знаеш што збориш се смееш. За мој пари кај сакам ќе идам и колку сакам ќе седам што сакам ќе правам. А не викаш купиле карти што кур си одат порано кгоа сакаат ќе одат.
Не биле нашите криви за ништо, не знам зашто очекуваш од мене да ги бранам Грците? Поентата ми беше, човекот дошол во Скопје како играч на Ливерпул и не направи ништо за да ја испровоцира публиката.
Тие што се разбираат од фудбал знаат дека публиката секогаш игра улога на дванаесетти играч, кога дава целосна подршка на тимот, се разбира. Ако тие што купиле карти, очекувале да гледале добар фудбал, ќе знаеле дека треба малце да "викнат" за и тие на теренот да дознаат дека уствари има луѓе на трибините кои очекуваат нешто...можеш да пролисташ некои дневни весници и да прочиташ коментари на играчите на Работнички после мечот.позз
АКо постои омраза поради неправда, мрази го секој што ти ја нанесол, а не само .... Киргијакос.
.