Фан клуб: МЗТ Скопје

• Креатор на темата Креатор на темата arap
  • Време на започнување Време на започнување
Znaes kista,najvise takvite kako tebe mi digaat pritisok,zasto family cpb ,komiti,ckembari,lozari itn int isti kurac sme site,zaboleni po tim po nesto sveto za sekoj od nas,nesto sto e MAKEDONSKO i sto mozeme da go pocustvuvame,a dodeka takvi kako tebe se palat na juvenuts,milan,inter, i nikad nema da go pocustvuvate ona pravoto kako sto nie go cuvstvuvame...I znaes sto??? Ne mi treba nikogas MZT da bide kako juventus , jas go sakam sekakov.A cim ne se zamaras te molam ostaj ne nie vistinskite navivaci da si se raspravame.I sekogas ke ja ima toa rivalstvo pomegu navivacki grupi,sekoja misli deka e najdobra,ama jgb f.a. se f.a. :D

Znaes kista,najvise takvite kako tebe mi digaat pritisok,zasto family cpb ,komiti,ckembari,lozari itn int isti kurac sme site,zaboleni po tim po nesto sveto za sekoj od nas,nesto sto e MAKEDONSKO i sto mozeme da go pocustvuvame,a dodeka takvi kako tebe se palat na juvenuts,milan,inter, i nikad nema da go pocustvuvate ona pravoto kako sto nie go cuvstvuvame...I znaes sto??? Ne mi treba nikogas MZT da bide kako juventus , jas go sakam sekakov.A cim ne se zamaras te molam ostaj ne nie vistinskite navivaci da si se raspravame.I sekogas ke ja ima toa rivalstvo pomegu navivacki grupi,sekoja misli deka e najdobra,ama jgb f.a. se f.a. :D

тачно за ривалството.токму и за тоа ми беше постот прв.си кажав мислење и одам си почнавте по вашето ова,она,пичка центарска.......
а тоа глеам од шо сте за македонското и од премногу патриотизам државата ни цута.и да ти треба и да не ти треба МЗТ нема никад да биде како Јувентус.а тоа шо идеш на утакмици со амак,пелистер и не знам кој не те прави ама баш ич поголем навивач од мене во споредба со јувентус како шо го сакам јас.изглеа едино со тебе тука може да се развие дискусија зашо другиве дечиња не знаат нишо да пишат паметно.:smir:

така е јубо се си е на место кажано :toe:

Ве глеам се расправате и некој рече немало никој од ЦПБ да оде со мајца ЦПБ у Аеродром и се помачив да го најдам видеото. Позз до Киста и лепо друштво

тачно за ривалството.токму и за тоа ми беше постот прв.си кажав мислење и одам си почнавте по вашето ова,она,пичка центарска.......
а тоа глеам од шо сте за македонското и од премногу патриотизам државата ни цута.и да ти треба и да не ти треба МЗТ нема никад да биде како Јувентус.а тоа шо идеш на утакмици со амак,пелистер и не знам кој не те прави ама баш ич поголем навивач од мене во споредба со јувентус како шо го сакам јас.изглеа едино со тебе тука може да се развие дискусија зашо другиве дечиња не знаат нишо да пишат паметно.:smir:

Da mzt moze nikogas nema da bide juventus,no veruvaj nasata ljubov kon klubovite nemoze da se sporedi zasto jas sum se smeel za klubot sum placel za klubot sum se tepal za klubot sum begal od skolo za klubot ednostavno se imam napraveno za toj klub,ednostavno ziveam za toj klub i bi umrel za klubot.A ne vikame picka centarska ova ona,nego ne pratis navivanje,ne pratis kosarka i davas ocenki za koja grupa kakva bila ;)

Ве глеам се расправате и некој рече немало никој од ЦПБ да оде со мајца ЦПБ у Аеродром и се помачив да го најдам видеото. Позз до Киста и лепо друштво

I sto trebase da napravime,da go tepame ciganov sto poima nema ni sto e cpb ni family:S:S:S Ednostavno ne sme takvi idioti.A iskreno neka kaze nekoj od cpb dali niz aerodrom bi se setale so obelezje rabotnicki ili cpb

The Nightmare се согласум у целост со тија пост горе. Наеднаш од некаде се појави Киста и успеа сите да н/ве раскара...

ај бе доста се карате.факт е дека CPB се постари и ДАЛЕКУ подобри од Family.не пратам баскет многу последниве 3-4 години али од порано знам дека CPB заедно со комити и чкембари беа поим за навивачки групи.тоа за песните сите песни си се стари и измислени си се пред многу години само текстовите се менуваат.знам дечки од Family кои викаат на секоја навивачка песна коа ке ја чујат "еј овие ни крадат песни"!!!!!каде со тој памет алоооо?????????:smir:

me bolu kur ti sto mislis ne zamaraj !!!!!!!!!! ne si gledal kosarka 4g ti ke zboris... ti si simpatizer na juventus ne si navivac !! si bil vo torino da go gledas juve vo zivo ??? site ste jaki na zborovi samo !!!!
kobra ne se vadi.. taa parola e daleku pred vasata !!!!

Nasata parola e pred nivnata,a mentalitet transparent so nivniot nema nikakva dodirna tocka osven sodrzinata a mentalitet ke go najdes uste na 1000 transparenti ako sakas pomos da pobaras kazi...i barem ne sme pravele transparenti so plavi bukvi kako vie SERWICE CREW so crveni....:smir:

Абе далтонисти едни...

family_aerodrom01.JPG

Кај глеаш црвено тука ?

Поштовање.... Ултра` Менталитет бате, а тоа што не нема многу со татков менталитет низ државата, тоа не е моја/твоја вина.... А тие што навиваат за Интер, Јуве, Челзи, Милан и се декларираат како НАВИВАЧИ, јасно нека му е дека немаат ни Н од навивачи, туку се обични фанови на тимот, кој на никаков начин му немаат помогнато на ``СВОЈОТ`` Тим. :smir:

Абе далтонисти едни...

Прегледај го приврзокот 11743

Кај глеаш црвено тука ?

Greska ne bil Serwice Crew nego Piramida.....:smir:

family-aerodrom36.jpg

me bolu kur ti sto mislis ne zamaraj !!!!!!!!!! ne si gledal kosarka 4g ti ke zboris... ti si simpatizer na juventus ne si navivac !! si bil vo torino da go gledas juve vo zivo ??? site ste jaki na zborovi samo !!!!

Pokazi mi dokaz ke se izvinam javno,a do togas kuti si bidejki sum siguren deka nasata e postara.....

и што кур ако не сум бил во торино бе????а шо ти дека си бил да го глеаш мзт господ за јајца си го фатил мислиш????место да идете да навивате за клубот ке повторам ЗА КЛУБОТ зоки,вие праите некојси бојкот против управата.ако сте толку влијателни ке ја избркате управата,а не да си седите у маало зашо сте у бојкот.а да и може ке ви помогне општината надевајте се вие.

и што кур ако не сум бил во торино бе????а шо ти дека си бил да го глеаш мзт господ за јајца си го фатил мислиш????место да идете да навивате за клубот ке повторам ЗА КЛУБОТ зоки,вие праите некојси бојкот против управата.ако сте толку влијателни ке ја избркате управата,а не да си седите у маало зашо сте у бојкот.а да и може ке ви помогне општината надевајте се вие.

jas so idam na utkamici me pravi navivac, a ti si obicen SIPMATIZER !!! DA VLIJATELNI SME, upravata si otide !!!!!

Greska ne bil Serwice Crew nego Piramida.....:smir:

family-aerodrom36.jpg

Pokazi mi dokaz ke se izvinam javno,a do togas kuti si bidejki sum siguren deka nasata e postara.....

Пак не си у право, Пирамида е со портокалови букви можеш и на сликава да го забележиш тоа, одма до него имаш црвен сунѓер на кошот па можеш да ја увидиш разликата.

остај ги за нив црното е бело, белото е црно !!!!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom