Фан клуб: МЗТ Скопје

• Креатор на темата Креатор на темата arap
  • Време на започнување Време на започнување
Па стварно ебем ти екипа со 6-7 играчи.Петровски,Талевски,Антиќ,Гаштарски,Миленковиќ,Караколев и Деспотовиќ ги играат утакмициве целата сезона.А овој Ѓуровски две утакмици изигра и ајт на операција.Не може вака али џабе и да имаме и да немаме играчи секогаш стара песна:kajg:

Ne znam dali se sekavate pred nekolku godini koga ve banjavme u vardar taka da koga i da ste doshle vo aerodrom ste go jadele....

Mislam deka MZT e tim koj ima golema idnina zatoa sto ima mladi i dobri igraci. Spored mene Petkovski i Gjurovski se najdobri tamu

А бе преку таквото од тоа дека сте најдобра навивачка група. И шти ако сте (а не сте)? А бе само еден број ќе ви кажам 13! 13 години без титула а вие радувајте се дека сте најдобри навивачи.

SANCTIMONIOUS напиша:
Mislam deka MZT e tim koj ima golema idnina zatoa sto ima mladi i dobri igraci. Spored mene Petkovski i Gjurovski se najdobri tamu

Петровски Јане, Петровски Јане, Петровски Јане...континју

Напред Скопје Оле

Ќе одиме ќе го демолираме Куманово(ако ни се сака) и ќе се вратиме како финалисти.

А за тоа дека сме најдобри навијачи веќе и не ми се дискутира зашто 100 пати сме го докажале :pishtoldz

arap напиша:
nema sto mzt imaat najdobra navivacka grupa vo makedonija.

Фемили Ајродром ЗАКОН

Поздрав до Фемили особено до:Гого Ѕвезда,Зизи,Шишка,Фичо,Куре и Икуш

Yan Gillan напиша:
Фемили Ајродром ЗАКОН

Поздрав до Фемили особено до:Гого Ѕвезда,Зизи,Шишка,Фичо,Куре и Икуш

А мене никој не ме поздравува, кутар јас :icon_lol:

Izvini kazi koj si pa da te pozdravam

Samo napred MZT
zivot davam za tebe...
So nasheto srce ti si sekogas si ti, so tebe se FAMILY !!!
Samo napred MZT zivot davam za tebe
vo nashe srce samo ti vechno verni FAMILY !!!

www.family-aerodrom.cjb.net

Ajrodrom Femily

Ајде ајродромци писујте
image.php

Jas ziveam u centar , ama pak ziveam za MZT i idam na utakmici so Family , prasanje do Aerodromcite . Sto mislite ok e toa? ili mislite deka ne treba da ima centarci vo Family. Poz

Зашто да не е ок? Ако некој сака да биде член на некоја навивачка група и го сака тимот, не е битно од каде доаѓа

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom