Европско првенство во кошарка 2010 за жени до 20 години - Кавадарци, Македонија

• Креатор на темата Креатор на темата MacedonianSun
  • Време на започнување Време на започнување
Да не знае некој колку заврши утакмицата со Белгија ?
Oвие а1 директни преноси дадоа од сите утакмици а ? :tapp:

Пораз од 63-64. Водевме еден период и со 12 разлика во прва четвртина, ама не издржавме. Сеа колку шо знам ако победиме утре одиме натаму или грешка сум ?

Пораз од 63-64. Водевме еден период и со 12 разлика во прва четвртина, ама не издржавме. Сеа колку шо знам ако победиме утре одиме натаму или грешка сум ?

Утре со победа се пласираме во 1/4 финале, но ние денеска ја испуштивме шансата за триумф, премногу грешки, а сама Антиќ неможи, на овој дуел имаше повторно дабл-дабл со 26 поени и 18 скока, половина скокови ги имаше таа во нашата репрезентација, и се ќе е јасно ако ја погледниме нејзината статистика.

Се гледа дека во тимот фали Митрашиновиќ, но мислам дека и без неа можевме да ја победиме Белгија, но ете се случи пораз и психички ќе паднат кошаркарките, на физички план се одлично спремни.

Аман бе двете ги загубија со 1 разлика, баксуз работа. Дефинитивно има подобрување од лани кога беа тотално нерамноправни на сите дуели.

Сепак и Митрашиновиќ е баксуз, и лани се повреди на еден од натпреварите и повеќе не се врати и сега повторно истото.

Според кладилниците предност за Унгарија, 1,4 е коефициентот за нивна победа. Сепак, се надевам на победа, ама вчера ја испуштивме шансата со Белгија која денес загуби од Чешка со 86-37. :nesvest:

Според кладилниците предност за Унгарија, 1,4 е коефициентот за нивна победа. Сепак, се надевам на победа, ама вчера ја испуштивме шансата со Белгија која денес загуби од Чешка со 86-37. :nesvest:

Според овој резултат на Чешка против Белгија се виде колкава шанса сме испуштиле вчера, денеска ќе биди многу тешко, но ајде надешта последна умира.
Се надевам на поволен резултат, а тоа е победа од 1 разлика или уште подобро поголема да биди разликата .

^ Aбе имат славено цела вечер и сеа сонливи биле денеска сигурно. :pos2:
Туку ако победиме со Португалија ќе играме во 1/4 финале.

Hungary 72 - 41 Macedonia

Mизерија во раскош.

Неам зборови. Селекторот ни е катастрофален, мада не дека кошаркарките се нешто подобри, ама денеска направи и тој катастрофални грешки, уште во 3/4 се откажа од натпреварот, пушти некои кошаркарки кои првпат влегоа во игра на шампионатот, наместо да ги остави искусните да ја намалат негативата тие уште повеќе ја зголемија.

Утре во 20часот играме против Австрија за 9/10 место.
За 9/10 место се играат две утакмици, едната е утре, а другата е во недела во 12 часот.
И од тие два дуела ќе се одлучи кој ќе биди на 9то место, а кој на 10то.

mnogu slaba zaintersiranost za kosarkata :)
salata vo kavadarci e prazna ne ode nikoj

mnogu slaba zaintersiranost za kosarkata :)
salata vo kavadarci e prazna ne ode nikoj

Ти беше ?
За нашата репрезентација има доволно гледачи ако се знај фактот дека и нема многу рекламирање на првенството, дури некои од Кавадарци не ни знаат што се случува во салата, што манифестација има.

Ни одржаа лекција и кошаркарките на Австрија, изгубивме со 9 коша разлика, така да сеа ќе треба у Недела у 12часот да ги победиме со 10 коша, што е невозможно, ако се знае фактот дека на овој дуел дури на неколку пати губевме и со 22разлика.
Немаа мотив кошаркарките и тоа е тоа.

Не, Тантуровска не игра на таа позиција, ама таа изгуби најмногу топки 5-6 сигурно, а и премногу шутеви имаше за 3 поени а немаше ниту едно погодено.

За 3 поени 2/19...ептен мизерично во тој поглед.
А плус неколку пати ни ја зимаа топката во наше поле, што не смеј ни една репрезентација да си го дозволи тоа.

Еве и некои слики

%7BCD616C0F-CB65-45B5-AF97-F7F00A461D66%7Dflexible.jpg
%7B7C4E75F7-D794-40BA-891E-07887611CC5C%7Dflexible.jpg

--- надополнето ---

Иначе 4 репрезентации престојуваат во Неготино т.е во Хотел Парк, а и уште некои официјални лица, судии и т.н, значи за 2 години Неготино организатор на Олимпијада, а Кавадарци Олимписко село. :pos:
(мала шала)
a dali ja imas videno salata na gas ce padnis do pred 2 godini imaa najubava sala sega e boris trajkovski sramota bese i za skopje tolkav grad da nema sportska sala

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom