Македонски спорт

• Креатор на темата Креатор на темата Marlboro
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
30 декември 2005
Мислења
1.190
Поени од реакции
5
Смеје се бараж за Силекс и Брегалници На 8 кола до краја сезоне екипе Силекс и Брегалница имају мале надсе да се изборе за опстанак у лиги а притим да не играју бараж мечеве са екипе из друге лиге Македонија. Силекс је поражен у Скопљу од лидера Работнички (играли су Пејчич и Михајлович) кои у досадни меч савладала тима тренера Јосипа Пирмајера. Трајчев је погодиу у 6 минуту и то је бие гол за 3 бода и за одржавање предност са Вардара у битки за титули на +8 бодова.

Вардар је очекивано победио "братску" Цементару која након ово кола речиси и нема шансе за опстанак и лиги.

Други тим након Силекс кои се смеје бараж је штипска Брегалница која је стигла на корак до финала Купа Македонија но јуче је поражена и Кичево. Влазрими је славио са 1:0 и дошао до бодове кое дају наде да овај тим осигура опстанак у регулартни тек сезони.

Сви екипе које долазе из албанске делове Македонија у овоим 25 коло дошли су до позитивне резултате. Ренова је приредила сензациу одиграјучи 0:0 код "лавове" кои их предводи тренер Иванчевич. Македонија губи корак са Варадром и битку за друго место и Куп УЕФА.

Победа је на домачем терени са оба гола Крстева дошла до преокрет након што је отписана Беласица повела са 0:1.

И. Д. Ивановски

http://www.sport.com.mk/?ItemID=606CAFE17FC24C4DA75AED71D3510CDC

Mene mi izgleda malku cudno ova :lud:

da be i ja go citav ova. sto bese fintata stvarno nemam pojma

Да не станале Ју-Спорт?
Како и да е, го нема текстот на линков... Или само мене не ми се отвара?

Нова "нула" за Вардар у Тетово

Ренова је дошла до историски триумф након што је ова екипа јуче победила Вардара најтрофејнии тим у Македонији. Тим тренера Драгана Канаталаровском "пересушио" у Тетову кде су "цвено-црните" оставили наде ка титули зато што лидер Рарбонички сада је на +9 бодова пред лутог ривала. Вардар прије 4 кола исто таку у Тетово пао на испит кад је био поражен са 2:1 од Шкендија. Скопски тим није успеа да се доближи ка водечом позиции затоа што је Работнички у суботном мечу одигра само 0:0 у градском дербију са Цементарница 55. На ту утакмуци гости су финиширали са 9 играча након што су Никола Карчев и Иван Пејчич добили црвене картоне.

У ово коло Силекс на чијој је клупи Јосип Пимајер имао је 3:1 над Брегалници но млади Душко Андонов (18) са два гола у самом крају утакмици однео бод из Кратово. Домаќин од 81 минути играо са играчем манје а меџу стрелцима био и Стевица Ристич најболји голгетер у Македонији.

Прилепска Победа са поразом у Куманово од Башкими губи наде да че и ове сезони изачу у Интер-тото док је Шкендија напала четврту позицију након убедловом славје над Влазрими (5:1).

Тим тренера Радмила Иванчевича триумфално у Струмици. Македонија Ѓ.П славила са 1:4 над отписана Беласица и са тим су "лавови" само на бод од Вардара.

И. Д. Ивановски

http://www.sport.com.mk/?ItemID=B3D5704654453F4B86D8385BA57CB4DB

Ова им се текстовите кои ги испраќаат во Спортски Журнал, каде се објавуваат настапите на српските интернационалци во Македонија. Затоа се на српски.

strumics напиша:
Ова им се текстовите кои ги испраќаат во Спортски Журнал, каде се објавуваат настапите на српските интернационалци во Македонија. Затоа се на српски.

Aha sega razbrav ama pak mislam deka ne treba ova...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom