- Член од
- 30 декември 2005
- Мислења
- 1.190
- Поени од реакции
- 5
Смеје се бараж за Силекс и Брегалници На 8 кола до краја сезоне екипе Силекс и Брегалница имају мале надсе да се изборе за опстанак у лиги а притим да не играју бараж мечеве са екипе из друге лиге Македонија. Силекс је поражен у Скопљу од лидера Работнички (играли су Пејчич и Михајлович) кои у досадни меч савладала тима тренера Јосипа Пирмајера. Трајчев је погодиу у 6 минуту и то је бие гол за 3 бода и за одржавање предност са Вардара у битки за титули на +8 бодова.
Вардар је очекивано победио "братску" Цементару која након ово кола речиси и нема шансе за опстанак и лиги.
Други тим након Силекс кои се смеје бараж је штипска Брегалница која је стигла на корак до финала Купа Македонија но јуче је поражена и Кичево. Влазрими је славио са 1:0 и дошао до бодове кое дају наде да овај тим осигура опстанак у регулартни тек сезони.
Сви екипе које долазе из албанске делове Македонија у овоим 25 коло дошли су до позитивне резултате. Ренова је приредила сензациу одиграјучи 0:0 код "лавове" кои их предводи тренер Иванчевич. Македонија губи корак са Варадром и битку за друго место и Куп УЕФА.
Победа је на домачем терени са оба гола Крстева дошла до преокрет након што је отписана Беласица повела са 0:1.
И. Д. Ивановски
http://www.sport.com.mk/?ItemID=606CAFE17FC24C4DA75AED71D3510CDC
Mene mi izgleda malku cudno ova :lud:
Вардар је очекивано победио "братску" Цементару која након ово кола речиси и нема шансе за опстанак и лиги.
Други тим након Силекс кои се смеје бараж је штипска Брегалница која је стигла на корак до финала Купа Македонија но јуче је поражена и Кичево. Влазрими је славио са 1:0 и дошао до бодове кое дају наде да овај тим осигура опстанак у регулартни тек сезони.
Сви екипе које долазе из албанске делове Македонија у овоим 25 коло дошли су до позитивне резултате. Ренова је приредила сензациу одиграјучи 0:0 код "лавове" кои их предводи тренер Иванчевич. Македонија губи корак са Варадром и битку за друго место и Куп УЕФА.
Победа је на домачем терени са оба гола Крстева дошла до преокрет након што је отписана Беласица повела са 0:1.
И. Д. Ивановски
http://www.sport.com.mk/?ItemID=606CAFE17FC24C4DA75AED71D3510CDC
Mene mi izgleda malku cudno ova :lud: