Несакана бременост! Што после тоа ?

• Креатор на темата Креатор на темата c i t r o
  • Време на започнување Време на започнување
Абе те сфаќам, и јас знам како е кога на партнерката и каснело цел месец, значи ти се случило, си имала и ти незаштитен секс, и малце губиш во сериозност кога преку смајлиња трескаш глава у ѕид зошто не користеле кондом? :-) се дешава, олади, и ако ти можеш да дигнеш ручна во момент на страст кога би силувала стол ако не влезе во тебе, туку отиде до аптека да бара кондом, спуштам капа и ти давам рака.

Батали ти стол...

Причината за доцнењето беа од други raзлози.И од кај знаеш дали сум имала сексуални односи,можеби сум девица сеуште:toe:
Може и нервоза да е.
Ама доколку не е бремена нека се чуваат нареден пат.
Само тоа ке кажам.

Во ред е,јас реков ке бидам груба ама мислам дека сум во право,а можеби и грешам who knows,и не знам колку им е време врската на нив ама ете сега ке си маваат главата од зид.
Можебби и девојката не е трудна и е сето тоа само стрес.
Сум се осекала јас слично и ми каснело дури и по два месеци.

Лесно е да се критикува од страна,зашто ова,зашто она, зашто не тркнал до аптека у 2 сат преку ноќ кондом да купи....ама недај боже да се најдеш у таква ситуација..кога у животот ни на крај памет не ти е до деца и брак..кога уште учиш и немаш услови ни пари себе да се издржуваш а камо ли и дете.. Нервозата веруј е голема..другар ми е ни на земја ни на небо...за 3 дена ослабнал 5 кила... ставио се у негова и нејзина ситуација и размисли убаво :wink:

• Ми се допаѓа
Reactions: DL5
Лесно е да се критикува од страна,зашто ова,зашто она, зашто не тркнал до аптека у 2 сат преку ноќ кондом да купи....ама недај боже да се најдеш у таква ситуација..кога у животот ни на крај памет не ти е до деца и брак..кога уште учиш и немаш услови ни пари себе да се издржуваш а камо ли и дете.. Нервозата веруј е голема..другар ми е ни на земја ни на небо...за 3 дена ослабнал 5 кила... ставио се у негова и нејзина ситуација и размисли убаво :wink:

Кажав и јас претходно дека е лесно да се зборува од страна и предупредив дека ке бидам груба ама гледам дека бев претерано.Не сум била а и несакам,ама знам колкава е нервозата зошто моја познаничка и се случи истото.Нозете и се пресекоа кога ги добиваше симптомите.
Нека земе тест ако не она некоја другарка пријател од друг град каде никој нема да ги познава:smir:

Кажав и јас претходно дека е лесно да се зборува од страна и предупредив дека ке бидам груба ама гледам дека бев претерано.Не сум била а и несакам,ама знам колкава е нервозата зошто моја познаничка и се случи истото.Нозете и се пресекоа кога ги добиваше симптомите.
Нека земе тест ако не она некоја другарка пријател од друг град каде никој нема да ги познава:smir:

Денес или утре најверојатно ќе направи тест и ќе пишам последици .. Не дека се срами да купи,али не е дома, нон-стоп со нејзините е, на гости во странство и до сега неможела (детски памет)

Батали ти стол...

Причината за доцнењето беа од други raзлози.И од кај знаеш дали сум имала сексуални односи,можеби сум девица сеуште:toe:
Може и нервоза да е.
Ама доколку не е бремена нека се чуваат нареден пат.
Само тоа ке кажам.

Па ако си немала сексуални односи досега што само солиш памет на темава...

Иначе да, најпрво тестови нека направат, а за најнајнајсигурно може и еден гинеколошки преглед и нека не се нервира уште од сега затоа што јас сум бил во слична ситуација и тоа со повеќе од месец.

Па ако си немала сексуални односи досега што само солиш памет на темава...

хахаха солам памет,секој може да му го каже тоа не само јас.
Сигурно нема да кажам:Kулирај не се замарај.
И не е работата да се караме работата е да се даде корисен совет.

peace:smir:

--- надополнето ---

ако ти можеш да дигнеш ручна во момент на страст кога би силувала стол ако не влезе во тебе, туку отиде до аптека да бара кондом, спуштам капа и ти давам рака.

Ej да знаеш ке пробам,фала за идејата :icon_lol:

Ама летате со тоа паметот значи...
Секој што е способен да го брцне и да легне да и го брцнат ќе е способен/способна да се сноси со сите настанти последици на пример бебе, многу е убаво да се изонадите и после пу пу не важи, ај еве и ќе абортира и после ако неможе цел живот дете да роди кај ќе е крајот м?
Абе денеска вие децата немате респект ни кон постарите ни на нивните совети нити на ништо затоа заглавувате со се пети и на крај цацко ви е крив а кога се збори се у курац терате и ич матер не онадите, ја да сум затворска казна ќе воведам за неодговрни малолетници со се пумпаат без пардон, па после стерилитетот бил зголем зголемен ќе е кога само со хормони размислуваат глаата за украс им стои.

@РубинРед: Девојче, прво рипни, после речи оп :) Прво искуси, после дели совети. Остај ти рекламите за дурекс што ги гледаш. Лажа тие, да му се продава кутоните, ич не е убо со нив.

@РубинРед: Девојче, прво рипни, после речи оп :) Прво искуси, после дели совети. Остај ти рекламите за дурекс што ги гледаш. Лажа тие, да му се продава кутоните, ич не е убо со нив.

Касни си јазикот :icon_lol:
Мислам не реков ништо лошо,ама за кого како.:toe:
Секој може да го каже тоа.Што очекуваш да кажат во таква ситуација?
Секој гледа да помогне:smir:

Инаку, несакана бременост може да се спречи и на други начини (постои и друг вид на контрацепција освен кондом), ама деца кога мислат со детска глава тоа ти е. Важно имаш односи, не ти се смеат другарите/ките дека си невин/а и сега имаш муабет за во друштво.... ама муабет за како тоа може си мајка или татко. ;)

[video=youtube;W-Ee47oin8M]
Остај ти рекламите за дурекс што ги гледаш. Лажа тие, да му се продава кутоните, ич не е убо со нив.
Не да не е убаво, тие се само за спречување на STD, (линк и уште еден линк).
Демек со нив, не може да забремени девојчето, а со крастајца може, сиголадамсамонемечитајаконемеразбра.
Вистинскиот мајстор знае кога да го извади за да не ја забремени госпожата :baeh:
Секој гледа да помогне:smir:
ако знаеш, ппомагај. Треба да се искуси нешто слично за да знаеш и разбереш во каква ситуација се малите, нели?/ :smir:
Инаку, несакана бременост може да се спречи и на други начини (постои и друг вид на контрацепција освен кондом), ама деца кога мислат со детска глава тоа ти е. Важно имаш односи, не ти се смеат другарите/ките дека си невин/а и сега имаш муабет за во друштво.... ама муабет за како тоа може си мајка или татко. ;)
муабетов е на место :helou:

ако знаеш, ппомагај. Треба да се искуси нешто слично за да знаеш и разбереш во каква ситуација се малите, нели?/ :smir:

Jaс го кажав моето мислење па сега на кој му се допага ок :back:

Факт е дека маливе сакаат ама најчесто немаат појма како да се заштитат па кога ќе се зезнат, што да правам? Едуцирајте се што да правите пред да се случи а не отпосле. Иако според мене машките се по криви пошто они повеќе запињаат а најмалку пазат дали ќе им се „згреши“, а ако бидне главниот терет е пак на девојката.

Мене коа ми се случи иста ситуација и реков на девојката слободно одлучи како сметаш дека е најдобро за тебе а јас секоја твоја одлука ќе ја прифатам без збор. Среќа не бидна ништо ама одговорноста треба секој да си ја преземе без разлика дали ќе се абортира или не.

Јасно дека ако веќе биднало и е закаснето има само две опции или абортус или да се роди ама ако се роди треба и да се гледа као што треба а не само од беда дека биднала грешка.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom