Германија - Шпанија * 1/2 финале на Светското Првенство *

• Креатор на темата Креатор на темата mercenary
  • Време на започнување Време на започнување

Која репрезентација ќе влезе во финалето?

• Вкупно гласачи
    142
  • Гласањето е завршено на .
^ BUSTED! :pos:

Ништо од сушито... :)

Ke ima uste eden debakl a toa ke i se sluci na Spanija ... 100000000% ke tepa germanija i toa so najmalu 2 razlika a slikite ponazad se fotomontaza so oktopodot :))

DEUTSCHLAND WIRD WELTMEISTER

s-WORLD-CUP-OCTOPUS-PAUL-GERMANY-large.jpg

Andysnap_017-548x401.jpg
ооооооо вака се живее сеа :pipi: И ај ќе ве молам не ми правете во иднина вакви работи,да не почнам да тепам :)

Абе да ве еам одма се познава, знамето на Шпанија има фигура на средната лента. :)

Денес ќе предвидува Паул, ќе има и видео.

Хехех....октоподон ако покажи на Шпанија ајт Германија дома....:)

Како што ги одигра претходните неколку дуели Германија и во овој меч тешко дека Шпанија ќе им конкурира, не дека се и Шпанците слаби, но Германците и во овој натрпевар ќе доминират. Моја тип Германија ќе ја совлада Шпанија.

Мала предност им давам на германскава машинерија,пошо највеке покажаа на ова Светско првенство,со 4 гола ги испратија дома и Енглезите и Аргентинците,перфектно играат,додека овие Шпанциве си се вадат пацерски од почеток до крај,ама мислам дека и за нив до тука е патот...до пресилната Германија...

Шо ви е на вас бе, шмекер е Дел Боске. :nesum:
Шала на страна, уште едно ливче ми остана во игра од тие шо ги уплатив пред светско, а тоа е Германија да биде финалист, па уште сеа очекувам да победат, финалето не е битно. :)

На Паул не му се јадело денес, утре околу пладне ќе предвиуе победникот.

Боби[Мкд];3657470 напиша:
На Паул не му се јадело денес, утре околу пладне ќе предвиуе победникот.

Да бе не му се јади, ви тртка сеа дека ја одбра Шпанија и не му се јади :pos:
Не е фотошоп сликата :icon_lol::icon_lol::icon_lol:

Слушам ќе имало нова серија "Како ќе каже октоподот Паул" :pos2:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom