Македонски титлови -> побарување!

• Креатор на темата Креатор на темата mr.wicket
  • Време на започнување Време на започнување

mr.wicket

limitless..
Член од
20 јуни 2005
Мислења
5.127
Поени од реакции
519
Локација
Скопје, Македонија
Веб-сајт
micevski.xyz
Глеам има тема за побарување на филмчиња ама не глеам за титлови, исклучиво на Македонски јазик. Па ај си викам да отоворам.
Мене во моментов ми треба за The Usual Suspects. Па ако го има некој нека постира линк.

Одлична тема!

Мене ми требаат мак. преводи за:

King Kong
The Ring Two
The Mummy

Може ли некој да најде титлови за CSI Las Vegas од втората сезона?
Ако ги има некој нека пише.

Bubreg напиша:
Одлична тема!

Мене ми требаат мак. преводи за:

King Kong

The Ring Two
The Mummy

tracker-mk.org таму го има само не знам дали е уште активен торрентот. ако не е ке си побараш пак да ти го пуштат

glufce напиша:

Абе чоек мене ми требаат од 2-та сезона овде нема од втора. А плус тоа ми треба во еден фаил на не секој посебно, ме сваќаш?

BoBo напиша:
Абе чоек мене ми требаат од 2-та сезона овде нема од втора. А плус тоа ми треба во еден фаил на не секој посебно, ме сваќаш?

ее мн сакаш :kajg: за цела сезона мноооооогу тешко да најдиш така, али ако сакаш епизода по епизода побарај на било кое програмче, беаршер, лајмвајр, итн итн сите епизоди ги има сто посто. како им е премиерата на епизодите одма после 2 дека можеш да ги даунлодираш. а и нема врска што се една по една околу 350 000 кб се така да не се многу за саат време се симињаат. ја сексот и градот сите 120 и кусур епизоди ги симнав за 3 дена.

Mozam da vi najdam eden kup bugarski prevodi....posle ako ne ve mrzi da gi preveduvate.....koj saka i od sto saka neka pise PP...

Ако сака некој македонски преводи за филмови нека пише по пп за кој филм му треба и меил ке се потрудам да пратам :)

Има една мак. страна за титлови ама не е ажурирана бајаги време. Ама сепак еве,можи да ви послужи за некои постари добри филмчиња.

www.maktitlovi.com.mk :mist:

da ova e odlicna tema:prevodi za makedonski nema ama bas nikolku,za bugarski,srpski ima...ako mozeme da napravime nesto?
pozdrav

sonne напиша:
da ova e odlicna tema:prevodi za makedonski nema ama bas nikolku,za bugarski,srpski ima...ako mozeme da napravime nesto?
pozdrav

Може ама треба да се активираме, еве јас имам некој 60 тина преводи и знам луѓе што имаат многу МКД преводи. И кој како бара ако имаме да ставаме на нет.

поздрав.

BoBo напиша:
Може ли некој да најде титлови за CSI Las Vegas од втората сезона?
Ако ги има некој нека пише.

а ти ги имаш епизодите?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom