Холандија - Бразил | 1/4 финале | 02.07.2010

• Креатор на темата Креатор на темата gunner_mkd
  • Време на започнување Време на започнување

Кој оди понатаму ?

• Холандија

Гласови: 52 66,7%
  • Бразил

Гласови: 26 33,3%

• Вкупно гласачи
    78
Незнаев дека Бразилциве се толку големи плачипички,жими се Снајдер помалце плачеше од нив.
Мислам дека ќе испијат црвен ако продолжат да играат вака.

Тажно е да се види како Бразил од најофанзивен фудбал почнаа да играат со провокации и глумење . Во право е Кројф за убавината на бразилскиот фудбал :toe:

Добар виц! :pos:

многу ја тупи Робен, многу слабо во првото полувреме..ке видиме понатаму..

Мело почнува да личи на себе.
Хаха, кумуваа заедно со Цезар, не сум експерт за вакви ситуации да знам на чиј грб би се препишала оваа грешка, ваљда комуникацијата не им идела зашто немаше никаква опасност тука, чиста ситуација беше за Цезар и немаше потреба некој да му попречува во интервенцијата.

Хаха, кумуваа заедно со Цезар, не сум експерт за вакви ситуации да знам на чиј грб би се препишала оваа грешка, ваљда комуникацијата не им идела зашто немаше никаква опасност тука, чиста ситуација беше за Цезар и немаше потреба некој да му попречува во интервенцијата.

ja poveke bi rekol kiks na Cesar,neznam so sakase da naprai,celosno ja utna topkata

ja poveke bi rekol kiks na Cesar,neznam so sakase da naprai,celosno ja utna topkata
Имаше контакт со Мело кога скокна по истата, ваљда лоша комуникација е проблемот, незнам, сеедно, за Холанѓаниве сум у овој дуел така да тамбс ап и за Мело и за Цезар.:tv:

Meѓусебно попречување, и Мело му попречи на Цезар да интервенира, ама и овој му попречи на Мело да расчисти. Можеби не требаше Мело да оди на топката кога Цезар е во преднот (нормално, голман е, негов е цел шеснаестерец), меѓутоа затоа е Цезар тука, за да му даде до знаење дека нема потреба од негова интервенција. Цезар има поголема прегледност, и требаше веднаш да му даде до знаење на Мело дека нема простор за паника, и дека ја има топката. Меѓусебна вина дефинитивно, воедно и лоша комуникација како што кажа...

Да да и Цезар блсена,нема што..............фали уште Хунтелар да влезе и да утне зицер. :tv:

Снајдер атакува за најдобар играч на Светот, дефинитивно, БРАВО копиљ, со глава еј со глава. :tv:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom