Зајак од 9 кила!

• Креатор на темата Креатор на темата ThA-BiTcH
  • Време на започнување Време на започнување
Море може во паштета да го стават:icon_lol:

Сега Срцушко е или ке го јадеме ????

Lele kakvicko e,srcence,porano si cuvav mal zajak,greotka e da se ubiva,da go zgmecis od guskanje,a i ne za drugo uste odamna go branam zajackiot rod,mnogu mi se mili.ve molam ne povrzuvajte so play boy zajcici :)

ПРВОТО МАМИЧЕТО ВАШЕ, ПРВОТООО!!!

Имав видено на некоја страница поголем ама стварно ПОГОЛЕМ зајко ама не ми текнува на која страница беше тоа ама ке се потрудам да го пастирам на форумот ако го најдам

Леле колу е убавко буцко дебелко срцкичка...оваа неможе да оди, да скока во никој случај...сигурно го чувал во кафез и не го пуштал да се истрча по дворче...гревче, ама барем најадено е...

Ова нема потреба да го чуваш в кафез не може да оди камо да ти избега ама јако е да имаш свиња и зајак во едно

Баш е сладок зајакот .. како би топлел зимно време мх мх мх :je:

Како и да е алал да му е на човекот што го одгледал само многу тромаво ми изгледа така да гарант е некое мирно зајаче :lud:

ja ne jadam zajcinja zatoa sto kao prvo mnogu se slatki i mili za da se ubijat , kao vtoro imam videno oderen i mi izgleda isto kao mace , znaci da jadam zajak e isto ko da jadam macka , ne fala :pov:

Еј има некаде по нетов напишано како го одгледал или тоа го чува како државна тајна. Мене вчера ми се окотија неколку зајчиња од првата зајачица, и кај и да е и од другата деновиве ќе има уште неколку, па да ги пораснам и јас волкави моите зајчиња.
Ќе ги шитнам за огромни пари, нормално ако пораснат волку огромни.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom