CyberLady "vs." Балканецот

• Креатор на темата Креатор на темата Eko1
  • Време на започнување Време на започнување

CyberLady ќе...

• ќе му даде после 6 месеци

Гласови: 3 9,1%
  • ќе му даде после 1 година

Гласови: 5 15,2%
  • ќе му даде после 2 години

Гласови: 0 0,0%
  • нема да му даде никогаш

Гласови: 11 33,3%
  • да, секс ке има, но помеѓу CyberLady и жената на Балканецот

Гласови: 14 42,4%

• Вкупно гласачи
    33

Eko1

Форум Џедај
Член од
20 мај 2005
Мислења
1.579
Поени од реакции
29
Локација
Струга
Инспириран од прекрасната љубовна приказна на CuberLady со Балканецот бев "приморан" да ја отворам оваа тема и анкета. Убеден сум дека нема некој член и гостин на форумов кој што останал недопрен од оваа љубовна сага.
Ме интересира што мислите вие, како сето ова ќе заврши? Коментирајте како ја преживувате вие оваа држ-недај ситуација помеѓу нив двајцата.

ПС: Темава е спонзорирана директно од адмнистрацијата на Кајгана:kajg: , такада има две награди за тие двајца членови кои што најточно (т.е. најблиску) ке го погодат епилогот на оваа неколку томовска љубов.

1-ва награда = Ford Monedo (црвено) :icon_lol:
2-ра награда = Pentium 4-ка :icon_lol:

Хммм ... јас сепак ќе ги прочитам уште еднаш-два-три пати сите делови, ќе размислам и ќе ви прекажам што решив:pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :nesvest:

Пошо бавно отварам страни на форумов, ќе тури некој линк од местото на случување?

Карлито држ ... има две страни, значи занимација до задутре ако планираш да читаш неколку пати како мене за да дојдеш до некаков одговор:nesvest: :je: :je: :je:

Фала divine за линкот. Прочитав се ама и није ми све јасно ... во секој случај да не должам ...

Е*а нема да има

о.т. фалат уште матичните броеви(даночните броеви) на актерите во љубовната приказна...

После година дена, знам, ми кажа. Ајде сеа, давајте то пентиумот за да со неа се садомазохишеме.
Мондеото дајте му го на Тончи.

Јас мислам дека за 6-7 месец ке биде рештето работава
anilovebugs3yx.gif

Ма никогаш нема да му даде бе, да требаше на пентиумот да му дава ке му дадеше од старт ама на овој .. тешко некако :lud:

Јас уште тогаш кажав и сега пак ќе повторам треба СајберБаба да се префрли на Athlon.
:)

Ќе се деси ебачина, ама на садо мазо начин.
Кога, не знам...ама одприлика една година ќе треба.

Секс нема да има, во тоа сум убеден. Да беше балканка, досега 100 пати ке имаше нешто, ама вака не.

Jas mislam deka ako i samo ako ke ima seks, toa ke bide posle 1 godina:kez:

Sajberlejdi ne dava pred brak so vi e na Vas. Ili ke ja zeni ili nema da dobie nisto ovoj Balkanecov.

Jakov напиша:
Sajberlejdi ne dava pred brak so vi e na Vas. Ili ke ja zeni ili nema da dobie nisto ovoj Balkanecov.

Kako sto mene mi se cini, nema sansi da i igrame na svadba, tesko Balkanecov da ja ozeni Sajberlejdi
:kez:

сајберледи ќе му даде скоро скоро ама ќе му рече само до пола за да и биде мирна душата (до пола само ако влезе, не се брои). и тоа ќе биде за помалку од месец

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom