Светско Првенство - Турција 2010

• Креатор на темата Креатор на темата Милојко
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион?

• САД

Гласови: 44 33,8%
  • Шпанија

Гласови: 8 6,2%
  • Србија

Гласови: 34 26,2%
  • Грција

Гласови: 1 0,8%
  • Турција

Гласови: 26 20,0%
  • Литванија

Гласови: 8 6,2%
  • Аргентина

• Бразил

• Порторико

• некој што не е наведен

Гласови: 6 4,6%

• Вкупно гласачи
    130
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Наредната година европското ке е далеку појака конкуренција од светсково, па огромна желба ми е србиве да испаднат во групите, а Македонија да си продолжи понатаму, па сите заедно да си навиваме за Македонија, а за србија ич кур да не не боли, како и за сите други нации
Која појака конкуренција, бе, без САД, Бразил, Аргентина, па и Австралија... Македонија и Италија ли ќе прават конкуренција :icon_lol:

На Европското Србија ќе биде уште посилна, се освен злато за мене би било изненадување. Евентуално Литванците нешто да направат како домаќини... Но, ќе видиме.

Еии истиов муабет се водеше и кога СП во фудбал беше во тек.
Смирете се и анти-Србистите и Србоманите... иако повеќе бев за Србија него ли за Турција.
Како и да се сврти, Есаде се шампиони, јасно е веќе, без разлика дали ќе ги тепаат Србите или домаќините у финале.

Србија-САД ќе беше право финале али тоа е тоа. Плус ако САД стане шампион ќе биде неатрактивно според мене поради фактот дека ионака играат со некој 4-5 состав...

Која појака конкуренција, бе, без САД, Бразил, Аргентина, па и Австралија... Македонија и Италија ли ќе прават конкуренција :icon_lol:

На Европското Србија ќе биде уште посилна, се освен злато за мене би било изненадување. Евентуално Литванците нешто да направат како домаќини... Но, ќе видиме.
Ух, да се корегирам...

Се освен злато за Литванија, а сребро за Србија би било изненадување.

Литванциве ги изедоа сврбиве како слатка зелка што си јаде зајачето :)

Немаат мотивација србиве,се гледа.
Исти курац дал 3-то или 4-то место,мало финале е,не е толку битно.
И плус некако ептен изморени се од утакмицава со Турција вчера..

Да да, исти курац е :). Шо кур излегоа да играат тогаш. Да заминиш со медал и без не е исто. Демек да играа со Америка не ќе беа исцрпени? Да беа толку јаки, сега требаше да ги турат на литванците и да се вратат во Србија како победници...

Ма зае*и такви изговори... Спортист кој нема мотив да победува... И да е само до тоа, Литванците се подобри во моментов, мора да им се признае. За догодина ќе видиме.

--- надополнето ---

Да да, исти курац е :). Шо кур излегоа да играат тогаш. Да заминиш со медал и без не е исто. Демек да играа со Америка не ќе беа исцрпени? Да беа толку јаки, сега требаше да ги турат на литванците и да се вратат во Србија како победници...
Точно.

Nevidena drama vo Istanbul
Poglednete zošto cela Turcija se podbiva so Srbite!

Очекуван пораз на Србите. :toe: али и Литванците не се за потценување...така да заслужено трето место во свет.

Јас живеам во Литванија не сте свесни каква атмосфера има на улициве сега :vozbud:

:pos2::pos2::pos2:
pos23.gif
Србите си го јадоја и од литванците, и после овдека некои членови ке трескат глупости дека Србите биле по јаки од САД и Турција
pos23.gif
pos23.gif
pos23.gif
,,,, Како прво тие за малце ќе изгубија и од хрватите, само да ве потсетам дека србите со среќа ги победија хрватите со 1 разлика...

Србија ко Нокиа....:tapp:

:pos2::pos2::pos2:
pos23.gif
Србите си го јадоја и од литванците, и после овдека некои членови ке трескат глупости дека Србите биле по јаки од САД и Турција
pos23.gif
pos23.gif
pos23.gif
,,,, Како прво тие за малце ќе изгубија и од хрватите, само да ве потсетам дека србите со среќа ги победија хрватите со 1 разлика...

Србија ко Нокиа....:tapp:
У кој поглед се Турците појаки од Србите...освен што играа на домашен терен.
Да играа на неутрален терен имаше да го примат немиен. ;)
Уствари ќе ги видиме Турците на наредното ЕП во Литванија.

Штета за Србија таков тим со просек 23 години, ама како и да е следна година во Литванија мислам дека ќе немаат конкуренција. Најдобра школа во свет.

Озбилно ќе немаат? Домаќинот Литва нема да ги тепа а? :O

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom