Светско Првенство - Турција 2010

• Креатор на темата Креатор на темата Милојко
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион?

• САД

Гласови: 44 33,8%
  • Шпанија

Гласови: 8 6,2%
  • Србија

Гласови: 34 26,2%
  • Грција

Гласови: 1 0,8%
  • Турција

Гласови: 26 20,0%
  • Литванија

Гласови: 8 6,2%
  • Аргентина

• Бразил

• Порторико

• некој што не е наведен

Гласови: 6 4,6%

• Вкупно гласачи
    130
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Турција е фаворит, но сите видовме како знаат да играат Србите и плус на клупата го имаат славниот Дуда :) Ајмо Србија :)

Ја не знам зашто толку се фаворизираше Литванија. Изгледаат ептен бледо против Американциве плус и не ми јасно како ја добиле Аргентина.

Ја не знам зашто толку се фаворизираше Литванија. Изгледаат ептен бледо против Американциве плус и не ми јасно како ја добиле Аргентина.

Бледо изгледаат заради цврстата одбрана на Американците. Тоа е и разликата меѓу Америка и останатите. Литванија против Аргентина имаше 80% реализација за три, све чист шут. Кај американците тоа не поминува, за секој кош треба да се работи и не дозволуваат лесни поени. За мене веќе се знај првиот финалист, а вечер ќе биди многу интересно..

Се фаворизираше зашто уште немаат пораз. Тоа со Аргентина не беше случајно. Сега изгледаат бледо зашто разликата меѓу Американската и било која друга екипа е барем две класи, кој што сака нека збори.

Fear the Durantula!

durantula.jpg

Да не му тргне само на Илјасова ... мислам дека и оваа утакмица Новица ќе распуца :D Ајмо Србијо !! :toe:

bet365.com само треба да се регистрираш. Квалитетот е многу добар.

Добра утакмица,турциве малце се уплашија,не се уиграни како против другиве репрезентации.
Нека продолжи вака Србија само и финалето е за нив.

Србија буши заслужено... Инаку Ивкович имаше изјава дека ако во прво полувреме го надминат притисокот се ќе биде полесно. Се надевам дека е така.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom