Омилен телефон?

• Креатор на темата Креатор на темата _FireFox_
  • Време на започнување Време на започнување
replika

Emma напиша:
a be ti si go videl samsungov (e530) idi do google, odma ke ti otvori, pa pisi posle:kajg:
samsung_e530.jpg

овој телефон ти се допаѓа???
според мене убав му е дизајнот за женските а од опцииите нема ништо, би ти препорачал да одбереш друг телефон:mist:

moeto telefonce....:(:(
kakvo e kako bonbonce takvo rozevko...mmm.mmmm moram da si go kupam

2987.jpg

Мојот е ваков, и најзакон ми е, се има од опции, уствари од опциите мене шо ми се потребни:)

Omilen mi e mojot Siemens AX72...Mnogu mi e zakon dizajnot,ima se so mi treba abe BONBONA :je:

Kazete mi mene dali da zemam samsung d500 ili sony ericson w550i ???? Ili pak kazete mi nekoe ubo telefonce do 15000 !!:):) plsss help me:)

Moha ubao telefonce do 15000 moes Motorola L6 ili L7 da si zemes zatoa so imaat dobri funkcii dizajn a i mnogu se tenki taka da razmilsli. A pomegju D500 i toj drugiot Sony ericsson bi ti preporacal D500.

Hmm...rabotata e sto nejkam Motorola mobilen:) sakam ili samsung ili sony ericson .Ako ti teknuva nekoj ubav samsung ili sony ericson do 15000 kazi mi p.s.da ne e mn golem:)

Aaa go imam videno ovaj :( pa mojot stariot e nesto slicno na nego nejkam pak ist:( a inaku e tipicen zenski telefon !:) Btw.jas sakav sony ericson w550i onaj pogore so e super opcii ima 5ka se ama mene mi e za debelinata ...a i ovaj samsungov ima isto debelina ko nego toj mozebi i poslab e:raz:

Mene najmnogu mi se bendisuva dizajnot na Samsung, deluvaat nekako naj-konzervativno no sepak "oshtro", iako prodavachive gi stavaat vo vtor plan, za zhal.

Ne znam kakov e kvalitetot na Samsung, t.e. dali e polosh od drugite, no estetski linijata za mene e odlichna! Vekje 4-5 godini sum primetil deka tie mi go fakjaat okoto, a prodavachite se "ischuduvaat" koga kje gi prasham za niv, demek ne se tolku kul kako ostanatite.

Pred da go kupam posledniot telefon pred nedal dena ("pebble"), gi poglednav ovie od Samsung:

Samsung A900i:

samsung-a900.jpg

Samsung zx10

ZX10.jpg

Samsung P777:

http://www.mobilealmanac.com/phones/164.jpg

MoNa` напиша:
Hmm...rabotata e sto nejkam Motorola mobilen:) sakam ili samsung ili sony ericson .Ako ti teknuva nekoj ubav samsung ili sony ericson do 15000 kazi mi p.s.da ne e mn golem:)
mozit jas da ti predlozam? Mislam deka najubo ti e da si zemis samsung E-530 (15 000 e) i + specijalno namenet za zenski, a ako sakas sony ericsson mojs da si zemis W600 ama toj e malce posolen

MAR MAR напиша:
mozit jas da ti predlozam? Mislam deka najubo ti e da si zemis samsung E-530 (15 000 e) i + specijalno namenet za zenski, a ako sakas sony ericsson mojs da si zemis W600 ama toj e malce posolen
ups sorry ne go procitav to deka ne sakas samsung e-530

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom