Омилен телефон?

• Креатор на темата Креатор на темата _FireFox_
  • Време на започнување Време на започнување
FireFox јас мислам дека веќе има ваква тема. Ќе ги замолам администраторите да го префрлат твоето мислење на таа тема а ова да ја избришат. Пред да отвориш тема, првин погледни дали таква тема е веќе отворена.

Јас мислев дека се работи за омилен телефон во смисла на бројот.
Се извинувам сум ја утнал канцеларијата.
:(

Soni erikson mi e najjaka marka, i novite telefoni im se epten jaki samo mn se skapi. taka da omileno telefonche shto mozam da si go dozvolam e motorola razr v3 :)

skoro site telefoni sto sum gi imala bile ili Sony Ericson ili Samsung i spored mene tie se najdobri marki na telefon,a za model,sekogas ke mi bide u srce Sony Ericson Z200,zasto telefonot go imav nepolni 3 meseci i mi go dignaa,i do den denes ne sum go prebolela i najubav mi e iako znam deka ima i bolji mobilni od nego

Ajde poinaku da go formuliram prasanjeto!

Da pretpostavime deka sakam da se napravam vazhen (a parite ne se problem)! ;-) Kakov mobilen da kupam?!?

Мене нај топ мобилен што сум го имал ми беше N-gageот, кој го изгубив пуштајки се од водно надоле со точак.

Misirkov напиша:
Ajde poinaku da go formuliram prasanjeto!

Da pretpostavime deka sakam da se napravam vazhen (a parite ne se problem)! ;-) Kakov mobilen da kupam?!?

Кажи ми каков телефон те интересира обичен, смарфон со симбиан или PDA И мобилен во едно? Поважен ти е изгледот или функциите на телефонот?

Обични телефони имаш доста добри и убави на пример motorola V3x, Siemens M75 отпорен на удари.вода, прашина, w800 мп3 плеер и одлична камера

За смартфон би ти преорачал Nokia N70

A за PDA и телефон во едно според мене најдобар избор ти е Qtek 9000/O2 XDA Exec/i-mate JASJAR/T-Mobile MDA IV. Сите се едниот ист телефон продаван под различно име.

Momentalno koristam Nokia 7610 i mi e najomilen ima ubav dizajn, a isto taka ima i Symbian OS sto za mene e najbitno...
A isto taka mi se dopagaat site modeli na NOKIA od 60 - serijata
nokia-7610-f2.jpg

paaa pred ovoj imav sonyericsson T610 i toj mobilen mi e u srce,mnogu go sakav neznam zosto,a sega imam w800 i definitivno sum zaljubena u nego...mi se svigja i dizajnot i opciite i se :)

Абе Nokia 7610 многу е голем, толчник, :). сега најтазе си купив SAMSUNG D 500 многу сум задоволен и како шо вели Бето многу си го сакам :je:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom