Германија-Англија | 27 јуни | 1/8 финале

• Креатор на темата Креатор на темата Mario Gómez
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде победникот од овој дуел ?

• Вкупно гласачи
    116
Статус
Затворена за нови мислења.
Курац!Моите два фаворити на светсково играат меѓу себе и тоа релативно рано.
Ќе навивам повеќе за Англија,дека одсекогаш сум бил за нив,плус Лампард,Кол,Тери...а и да изгубат енглезиве,нема да ми биде ептен криво.
Ама се надевам дека ќе победат.Мора да им тргне...вчера некако живнаа со словенците,мада тие не се мерило за некаков квалитет.

Боби[Мкд];3637303 напиша:
абе квалификации и пријателски не се рачунаат.

Ме мрзи сега да барам по нетот, ама зошто се мислам дека овој дуел беше квалификациски? И Неколку дена/недели покасно играа и во Англија и победи Германија со 0-1 :smir:

Абе Германија се дечиња имаат уште за играње,ова можеби е и последното првенство за пола од Англичаните па би било жално ако овие класа играчи доживеат уште еден неуспех на големите натпреварувања.

^Па реално гледано Англија ќе беше далеку по конкурентна репрезентација доколку Волкот играше на светсково вака нека се мачат одвај едно голче да забијат ...:pos2:

Англија, за жал, ќе ја „попари“ селекцијата на Германија

Некој за кладба дека Англија ќе биде победникот во овој дуел?

Би ти се кладел да знам дека Швајни ќе биде 100% подготвен за дуелот.

Абе Германија се дечиња имаат уште за играње,ова можеби е и последното првенство за пола од Англичаните па би било жално ако овие класа играчи доживеат уште еден неуспех на големите натпреварувања.

Вундеркидс.:)

^Па реално гледано Англија ќе беше далеку по конкурентна репрезентација доколку Волкот играше на светсково вака нека се мачат одвај едно голче да забијат ...:pos2:

Волкот е ист како Ленон,само малце повисок што е.Разлика нема.
Рајт Филипс,Ленон па и Волкот.Ист тип на играчи не треба во една репрезентација.
Мада Волкот искрен да бидам би бил подобар од Филипс.

^Па можеби и би било подобро доколку Волкот би играл наместо некој од тие играчи ,сигурен сум дека Волкот е далеку поопасен во шеснаесетник кога треба да ја заврши акцијата со гол за разлика од другиве двајца
Лично воопшто не се замарам со Англија и дали Волкот играл или не на СП

Ова ќе биде празник за очи,ривалство како никое друго на светот ЕПИК !!!
Е сега Швајни ако не игра ќе биде мнооогу голем хендикеп,и ќе мора да се комбинира со Кроос и Марин и да се мења формација да се засили што повеќе средината.

Типувам на цврст натпревар и борба за секоја педа на теренот,и нормално оптимистички победа на Германија.

Би ти се кладел да знам дека Швајни ќе биде 100% подготвен за дуелот.
Со мене клади се,не со него.
Да ми вратиш за Грешко ;)
Кладбата важи само ако игра Швајнштајгер,ако не игра,се поништува.
Ја викам дека Англија иде у 1/4 финале,ти викаш Германија.(и продужение и пенали се рачунаат,значи кој ќе помине..)
DEAL?:turn:

Со мене клади се,не со него.
Да ми вратиш за Грешко ;)
Кладбата важи само ако игра Швајнштајгер,ако не игра,се поништува.
Ја викам дека Англија иде у 1/4 финале,ти викаш Германија.(и продужение и пенали се рачунаат,значи кој ќе помине..)
DEAL?:turn:

Не бе, баксуз ми си ти за кладење..:) Сепак не..:) Не се кладам со никој овај пат..:wink:
(не за друго, ептен и е на кеиф аватаров)

Волкот во Арсенал не игра, сакате во Англија да игра... Ешли Јанг не го викнаа, млад, перспективен, одлично крило и + тоа цела сезона игра прв состав во Астон Вила со одлични настапи, а не Волкот кој нема 20 натпревари во своите нозе оваа сезона... точно дека Волкот изигра добро во квалификациите ама тоа не е мерило за да биде повикан во репрезентација :helou:

Гласав за Германија, не за друго затоа што прикажа подобар фудбал од Англичаните до сега.
Ама тоа ништо не мора да значи, сме биле сведоци на епски дуели меѓу овие екипи, и мислам така ќе биде и сега, неизвесно до крај.

За жал еден од моите два фаворити ке испадне многу рано...:)

Исто како Давор...поради Лампард,Тери,Кол повеќе ке навивам за Англија.
Ќе биде јака утакмица,едвај чекам...

П.С. Се` мислам дека победникот ке се одлучи по изведувањето на пенали. :icon_bigg

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom