Домазет

• Креатор на темата Креатор на темата The`bItCh
  • Време на започнување Време на започнување
Напротив вардаре, сакам јас да шетам по гаќи дома, да праам шо сакам да се :sekss: кај сакам, а не да се кријам по ќошиња и набрзинка да прам све само да не ме начека некој :kez:

Напротив Девилишче и јас сакам тоа, да ја распослам женами среде соба широко, ама би ми било исто така интересно да ме начека дедото како ја распослувам ќерка му!

:) ma kakof domazet :) vo kjosh da sedish na malo stolce :) hahaha

Бљак. По педерска работа од тоа незнам дали има. Многу е просто, слика има тон нема. Ако неможеш по дома слободно да си сеташ по гаќи, ебати животот ебати слободата.
Скраја било пу пу пу.....

Moze domazet, majka mi ke se izraduva epten, ama nema sansi sama ziveam taka da nema da bide domazet:icon_lol:

Па ако кај девојката има подобри услови за живеење нема зошто да се гужваат у една соба само поради горделивоста на машкото :lud:

DOMAZET na SLovenski..... PRIPIZDEK! :pos: :pos: :pos:

Domazet jok ne ja biva rabotata. Ona neka dojde da zivee kaj mene!

Мажите од гордост не прифаќаат да се домазетовци и од причините кои ги наведоа повеќето, демек не можеле да шетаат по гаќи, нема да им е пријатно да се испружат во дневна да не речеле нејзините родители ете овој само се тегачи и слично.

Јас не би сакала да земам маж домазет без разлика дали тој сака или не.

domazet?a zasto da ne!ako nemaat finansii za da se odelat i da ziveat sami,a kaj maskoto nemaat uslovi za zivot a veke se reseni da se zemat i se podgotveni za zaednicki za zivot togas domazetstvoto bi bilo edinstveno i najdo0bro resenie

Da ja onakvam zenami a u sosednata soba tatko i da slusa kako stenka? NIkat!

mRnO напиша:
Da ja onakvam zenami a u sosednata soba tatko i da slusa kako stenka? NIkat!
pod dobri uslovi ne se podrazbira da ziveete vo 2 sobi,a tatko i stom se soglasil da zivees ti so niv on e podgotven i na toa,taka da sto ti e gajle :je:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom