Блиц“: Мнозинството српски граѓани не знаат што е Интернет

• Креатор на темата Креатор на темата Polaris
  • Време на започнување Време на започнување
Pa jas ziveam vo Kumanovo i dosega ne sum slusnal za ova :toe:, a za toa sto vikas deka 100 000 podneseni molbi za dobivanje srpsko drzavjanstvo, mnooogu gresis, zasto Kumanovo bez selata ima okolu 70 000 gragjani i toa 25% albanci sto e gooolema laga od tvoja strana.:kesa:

18%***

Тоа е резултат на Милошевиќ и србија до токија синдромот, кој крајно Се сврти апсајд даун.

За разлика од Србите ВО СРБИЈА овде во МАКЕДОНИЈА србите добиваат троа морал,знаење и знаат затоа што е Интернет.(а во србија уште мислат црнобели телевизори имаме:pos2:)

Абе милошевиќ владееше со србија 100 години , исто како братму Ким од Северна Кореја.:tapp:

И сега треба да има еден празник за ова, денот кога откривме дека во нешто сме понапредни од србите.:vozbud:

И даа затоа србите се подобри во спорт, македонците се по интернет повеќе!:vozbud:

Добро Грујо што стави по училиштата компјутери, иако не се пуштени нема ученик кој не куцал на тастатура.:pos2:

Абре што го мешаш гвујо....јас ти Велам во србија 50% од популацијата е Лоботомирана,имаме наци идиојти,ванаби рапери и нивната нова депресивна сцена,пред распадот било подобро...ама сега србија е Како стара нокиа која не прифаќа нов Симбиан:)

Предупредување-кога одите во Србија не носете Компјутер-ќе мислат дека Сте Бог:vozbud:

Имајте антидепресанти обавезно-ќе ве удри турбофолкот(забрането оружје!!)

Слушнав македонците станале шампиони во некое првентво меѓу амбасади во Австралија, сигурно играле преко интернет. :vozbud:

Србите незнаат за интернет па турбофолкот на интернет сигурно го ставаат македонците! ( или македонците само го слушаат):pos2:

Добро што ми кажа за србите, јас мислев сите се ангелчиња како македончињата.:smir:

Да бидеме реални ама Србите во Јужниот дел можам да кажам дека се бајги заостанати, имам бајги роднини така да знам немора да ми реплицирате. Ама барем поарно живеат без такви работи тоа е сигурно.

Да бидеме реални ама Србите во Јужниот дел можам да кажам дека се бајги заостанати, имам бајги роднини така да знам немора да ми реплицирате. Ама барем поарно живеат без такви работи тоа е сигурно.
:) Това не се е променило от много години,а това си беше државна политика и днес како гледам е.

:) Това не се е променило от много години,а това си беше државна политика и днес како гледам е.
Тамо са б’лгари,не се срби ,затоа така им прават... :tv:

биле и останаја тркала од пинк на телевизија незнат ништо потаму 50% од населението

--- надополнето ---

[/COLOR]
Абре што го мешаш гвујо....јас ти Велам во србија 50% од популацијата е Лоботомирана,имаме наци идиојти,ванаби рапери и нивната нова депресивна сцена,пред распадот било подобро...ама сега србија е Како стара нокиа која не прифаќа нов Симбиан:)

Предупредување-кога одите во Србија не носете Компјутер-ќе мислат дека Сте Бог:vozbud:

Имајте антидепресанти обавезно-ќе ве удри турбофолкот(забрането оружје!!)

ќе го имам ова на ум ако одам некогаш хахахахах

ama , zatoa pak znaat shto e toa gejlada - OMILENATA im destinacija - braća po krvi i jeziku :tapp:
Najviše novca srpski turisti ostave Grcima, koji će zaraditi 250 milijuna eura. Prvi savjetnik i šef konzularnog odjeljenja Ambasade Srbije u Ateni Jovica Čekić kaže za Press da je lani u Grčkoj ljetovalo 350.000 srpskih turista, a da će ove godine taj broj biti mnogo veći.

"Naša procjena je da će ove godine zbog ukidanja viza ovdje ljetovati bar pola milijuna ljudi iz Srbije", naveo je Čekić.

ama , zatoa pak znaat shto e toa gejlada - OMILENATA im destinacija - braća po krvi i jeziku :tapp:
Najviše novca srpski turisti ostave Grcima, koji će zaraditi 250 milijuna eura. Prvi savjetnik i šef konzularnog odjeljenja Ambasade Srbije u Ateni Jovica Čekić kaže za Press da je lani u Grčkoj ljetovalo 350.000 srpskih turista, a da će ove godine taj broj biti mnogo veći.

"Naša procjena je da će ove godine zbog ukidanja viza ovdje ljetovati bar pola milijuna ljudi iz Srbije", naveo je Čekić.

Posle nas vie ste na vtoro mesto. Aj nie imame bratski odnosi ali vie sto idete, izgleda dzabe ste lider vo internet koga ste glupi ko stoka. Em ne te saka em mu ides.

Posle nas vie ste na vtoro mesto. Aj nie imame bratski odnosi ali vie sto idete, izgleda dzabe ste lider vo internet koga ste glupi ko stoka. Em ne te saka em mu ides.

За разлика од вас, Македонците одат на своја територија, кај свои луѓе. Македонците одат во Беломорска (окупиран дел, односно легално окупиран дел, со помош на големите сили), не одат во вистинската Грција, Атина. Разликата е огромна!

А зошто да не одат?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom